Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul va aproba normele metodologice pentru OUG care prevede suspendarea platii ratelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul va aproba normele metodologice pentru OUG care prevede suspendarea platii ratelor

Guvernul va aproba, in sedinta de joi, normele metodologice pentru OUG care prevede suspendarea platii ratelor pe o perioada de pana la noua luni, ministrul Finantelor, Florin Citu, spunand ca aceasta masura a fost una mai curajoasa decat in alte state europene, fiind pe o perioada mai lunga si oferind cat mai multor categorii de oameni sa beneficieze de aceasta. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei a transmis catre instante echipamente de protectie pentru magistratii care intra in salile de judecata

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a avut, miercuri, videoconferinte cu cu presedintele CSM, procurorul general si presedintii curtilor de apel cu care a discutat despre situatia actuala a sistemului, dar si solutii pentru buna functionare a institutiilor, pe durata starii de urgenta. Catalin Predoiu a informat magistratii ca au fost trimise catre instante echipamente de protectie pentru magistratii care intra in salile de judecata.

Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat. Sfatul expres al guvernatorului Mugur Isarescu

Inca din primele zile ale declararii starii de urgenta in Romania, in zona bancara din Romania a fost mare agitatie. Astfel ca, retraagerile de numerar au atins nivel record. Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat Criza generata de coronavirus a paralizat o lume intreaga. A ajuns si .

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Ministerul Educatiei anunta un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

Ministerul Educatiei anunta ca a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale. Scopul acestora este acela de a exersa in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Presedintele ofera 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lupta cu Covid-19

Presedintele a transmis ca Spitalul din Suceava va fi preluat de o echipa care va militariza spitalul pentru a rezolva problemele. Ne vom confrunta cu situatii delicate in Suceava si cu siguranta si in alte zone, a spus presedintele, care a transmis ca a discutat cu Guvernul astfel incat medicii care lucreaza cu pacientii COVID sa primeasca bonus lunar de 500 de euro.

Pedepse dure pentru medicii care demisioneaza pe timp de pandemie: anuntul oficial al lui Orban

Tot mai multi romani cer masuri aspre pentru valul de medici care au demisionat in ultima perioada. Premierul Ludovic Orban are cateva solutii pentru aceasta situatie dificila. Un numar.

Coronavirus: Amenzi mai mari, incepand de joi, pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare

Romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare, ca urmare a starii de urgenta din cauza coronavirusului, vor plati amenzi mai mari incepand de joi. Sanctiunile vor ajunge pana la 20. 000 de lei.

Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta regimul starii de urgenta. Romanii risca sanctiuni de 20.000 de lei

Ordonanta de urgenta privind majorarea amenzilor pentru nerespectarea regimului starii de asediu si starii de urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Supriza Netflix pentru cei care stau acasa: de cand poti sa vezi Miami Bici

Da, Miami Bici vine pe Netflix mai repede decat te-ai fi asteptat. Miami Bici e cel mai mare succes romanesc in cinema din ultimele trei decenii. A strans, in perioada in care a rulat in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )