Libnet.ro
UNICEF

11:15

Presedintele Klaus Iohannis: Venim cu masuri de sprijin pentru oameni. Plata ratelor se poate amana pana la sfarsitul anului

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis: Venim cu masuri de sprijin pentru oameni. Plata ratelor se poate amana pana la sfarsitul anului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, si a anuntat ca se lucreaza la o rectificare bugetara, in sprijinul romanilor. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban. Ce anunta presedintele

La ora 14:00, presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus cu premierul Ludovic Orban, dar si mai multi ministri, este anuntul Administratiei Prezidentiale. Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban La aceasta sedinta va participa si ministrul de Interne, .

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

LEGEA ANRE, PROMULGATA DE KLAUS IOHANNIS Control parlamentar strict al reglementatorului din domeniul energiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 332007 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

KLAUS IOHANNIS, AVERTISMENT IN PRIVINTA COVID 19: Urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului

Decidentii politici vor lua masuri mai dure decat in prezent, in momentul in care vor deveni absolut obligatorii pentru limitarea raspandirii Covid 19, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, in ocazia unei declaratii facuta ieri de Palatul Cotroceni. Mai ales ca, asa cum a precizat Klaus Iohannis, urmeaza saptamani critice, care vor pune la grea incercare toate capacitatile statului, dar si rezistenta noastra morala si emotionala.

KLAUS IOHANNIS: Carantina aproape totala, incepand de maine

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca, incepand de maine, va fi instituita carantina aproape totala in tara noastra si va fi interzisa circulatia in afara de deplasarile la serviciu sau pentru cumparaturile absolut necesare.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Politiei Romane: Fiti vigilenti, fiti fermi in aplicarea legii si, in egala masura, protejati-i pe cei care au nevoie acum de sprijin!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Politiei Romane, in care le solicita oamenilor legii sa fie, in contextul actual al pandemiei de coronavirus, un model de conduita si.

Klaus Iohannis: Nu ne vom opri si vom lua masuri chiar mai dure in momentul cand vor deveni absolut obligatorii

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat luni ca autoritatile vor lua masuri si mai dure in cazul in care se vor dovedi necesare pentru stoparea raspandirii pandemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis anunta ca statul roman face toate eforturile pentru a depasi criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca statul roman face toate eforturile pentru a depasi criza provocata de coronavirus, dand asigurari ca autoritatile vor lua masuri mai dure cand va fi nevoie si subliniind ca va veni un nou pachet de masuri economice.

Klaus Iohannis, catre ministrul Sanatatii: Medicii sa poata acorda consultatii de la distanta. Daca se impune, se poate lua decizia suspendarii cardului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, marti, ministrului Sanatatii, Victor Costache, in cadrul unei videoconferinte, sa ia masuri pentru ca medicii de familie sa poata acorda consultatii de la distanta,.

Klaus Iohannis, de Ziua Politiei Romane: Dragi politisti, fiti vigilenti, fiti fermi in aplicarea legii! Chiar daca inamicul este invizibil, lupta este una reala

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Politiei Romane in care le cere politistilor sa fie vigilenti, sa fie fermi in aplicarea legii si sa fie un model pentru oameni in aceasta perioada. Iohannis spune ca, desi inamicul este invizibil, lupta este una cat se poate de reala si trebuie sa fie castigata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )