Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevărul Adevărul,
Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook. continuă pe Adevărul

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca e inadmisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa-i ceara demisia, dupa ce Comisia de la Venetia a desfiintat legile Justitiei si modificarile la Codurile penale operate de PSD.

Ludovic Orban: PNL si USR depun o motiune impotriva lui Tudorel Toader

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce si USR vor depune o singura motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Mai stie oare dl. Tudorel Toader sensul cuvantului onoare ?

Sesizam intr-unul dintre primele comentarii prilejuite de Ordonanta de urgenta referitoare la legile justitiei, ordonanta data luni dimineata de guvernul condus de doamna Viorica Vasilica Dancila, discrepanta dintre declaratiile premierului si cele ale ministrului Justitiei, dl. Tudorel Toader.

Tudorel Toader, mesaj enigmatic pe Facebook: Acest mesaj va fi sters peste o ora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a publicat un nou mesaj pe Facebook, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut demisia in contextul emiterii OUG pe Legile Justitiei, act care a fost criticat de Comisia de la Venetia.

Tudorel Toader ii raspunde lui Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele sa-mi ceara demisia pentru proiecte care nu au fost initiate de Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca e inadmisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa-i ceara demisia, dupa ce Comisia de la Venetia a desfiintat legile Justitiei si modificarile la Codurile penale operate de PSD.

Cine a tras sforile ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea speciala pentru magistrati. Ce pensii uriase ofera PSD

Judecatoarea Lia Savonea, apropiata de PSD, a facut presiuni ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea anticipata, asa cum a cerut Comisia de la Venetia, ci doar sa o amane cu un an, prin ordonanta de urgenta, sustin surse din sistemul judiciar pentru Adevarul. Lia Savonea va candida in 2019 la functia de presedinte al CSM, acolo unde e cel mai mare salariu din sistemul judiciar, deci va avea si cea mai mare pensie. Suma: peste 15. 000 de lei.

Tudorel Toader anunta verdictul Comisiei de la Venetia privind pensionarea magistratilor:Se recomanda abrogarea acestei solutii legislative

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri, pe contul sau de Facebook, verdictul Comisiei de la Venetia privind problema pensionarii magistratilor.

Reactia lui Tudorel Toader, dupa ce presedintele Romaniei i-a cerut demisia: intai sane documentam, apoi savorbim

Tudorel Toader a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Intr-o lume normala, este inadmisibil ca Presedintele Republicii sa astepte demisia Ministrului Justitiei.

SORINA MATEI, atac exploziv la adresa lui TUDOREL TOADER: Nu isi asuma nici MIZERIA asta

Jurnalista Sorina Matei lanseaza acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a negat ca OUG pe Legile Justitiei ii apartine. Cred ca nici calitatea de reprezentant la.

Presedintele Klaus Iohannis ii cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat vineri demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care il acuza de un comportament iresponsabil pentru ca a inclus in ordonanta de urgenta pe justitie prevederi fara nicio legatura cu solicitarile Comisiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )