Libnet.ro
UNICEF

22:17

Avocata lui Dragomir, atac la Iohannis: Am pretentia ca macar un om din conducerea acestei amarate de tari in gatul careia v-ati infipt coltii sa NU MAI MINTA!

B1 B1,
Avocata lui Dragomir, atac la Iohannis: Am pretentia ca macar un om din conducerea acestei amarate de tari in gatul careia v-ati infipt coltii sa NU MAI MINTA!

Avocata Laura Vicol i-a cerut lui Klaus Iohannis sa nu mai minta. Reactia vine in contextul in care presedintele a declarat ca dezvaluirile fostului colonel SRI Daniel Dragomir nu pot afecta. continuă pe B1

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, atac dur la Coldea: Servesc patria, zice SRL Coldea. Care patrie? A SRL-ului?

Dupa cea fost audiatde Comisia parlamentara comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul SRI, Daniel Dragomir a scris pe blogul sau ca Florian Coldea l-ar fi acuzatin.

Daniel Dragomir: Presedintele Iohannis a fost dezinformat. Mi se pare incalificabil si periculos

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir spuna ca presedintele Klaus Iohannis a fost dezinformat, tocmai de accea a avut o reactie negativa asupra dezvaluirilor sale, care vizeaza implicarea serviciilor secrete in Justitie.

Iohannis, despre furtuna din vestul tarii: Nu toata lumea sta toata ziua la televizor sa vada ce zice ANM

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca exista o disfunctionalitate foarte grava in sistemul de avertizare din Romania, precizand ca nu a acuzat Guvernul de nimic, deoarece acesta nu avea ce sa faca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )