Libnet.ro
UNICEF

20:32

Carmen Dan, primele declaratii pe tema protestelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carmen Dan, primele declaratii pe tema protestelor

Actualizare 17. 42 Interventia in forta a jandarmeriei, justificata de provocari Carmen Dan considera ca interventia in forta a Jandarmeriei la protestele din Piata Victoriei a fost justificata de provocarile huliganilor. Ministrul declara ca reactia presedintelui Klaus Iohannis, care a vorbit despre interventia brutala a jandarmilor, a fost una prematura. continuă pe Ziarul Bursa

Ora 17.30 Ministrul de interne Carmen Dan - declaratie de presa despre violentele de la miting

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, sustine sambata, incepand cu ora 17. 30, declaratii de presa pe tema evenimentelor inregistrate la protestul de vineri, din Piata Victoriei. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari declaratiile.

Carmen Dan admite ca s-a aflat la sediul MAI in timpul protestelor: Nu am intervenit in coordonarea operativa

Ministrul de Interne Carmen Dan a negat faptul ca ar fi coordonat actiunea in forta a jandarmilor la protestul din Piata Victoriei, insa a admis ca si-a intrerupt concediul si a fost prezenta la sediul MAI.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa VIOLENTELE din Piata Victoriei: Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia

Presedintele Klaus Iohannis cere ministrului de Interne Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia din timpul protestelor violente care au avut loc vienri seara in Piata.

Carmen Dan, declaratii de ultima ora. Ce se intampla cu jandarmii raniti

Ministrul Carmen Dan i-a vizitat pe jandarmii internati in spital si a vorbit despre starea lor de sanatate. Stefania este bine, toti vor fi externati maine. Starea ei este buna, nu sunt motive sa ne.

Carmen Dan: Am fost ieri la MAI, mi-am interupt concediul, nu inseamna ca am influentat in vreun fel in interventia Jandarmeriei. Replica pentru Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata seara, intr-o conferinta de presa, ca vineri si-a intrerupt concediul si s-a aflat la minister pe durata manifestatiei din Piata Victoriei, dar acest lucru nu inseamna ca a intervenit in vreun fel. Invit public sa iasa orice angajat al MAI de la orice nivel care a primit un ordin direct de interventie operativa din partea ministrului Carmen Dan, a declarat ea.

SURSE: Interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei, COORDONATA de CARMEN DAN

Interventia in forta a jandarmilor la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost coordonata de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, potrivit unor surse, citate de Stiripesurse. ro. in.

TUDOR CHIRILA, acuzatii grave la adresa ministrului CARMEN DAN: Trebuie sa dea explicatii. Au fost copii, batrani luati cu ambulanta! Sa dezvaluie protocolul dintre oficialii din Minister si cei aflati in teren

Solistul trupei Vama, Tudor Chiril[,critica intr-un mesaj pe Facebook interventia in forta a jandarmeriei la protestele din Piata Victoriei. Cantaretul solicita ministrului de Interne Carmen Dan sa.

Imagini REVOLTATOARE: Masina ministrului Carmen Dan, parcata pe locul ambulantelor de la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Sfidarea unora dintre guvernanti aproape ca nu mai are limite. Masina ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost parcata in locul in care stau, de obicei ambulantele, in momentul in care aceasta a sosit la.

Stirile ProTV: Masina lui Carmen Dan a parcat la Spitalul Floreasca n locul ambulantelor. O salvare nu a mai avut loc sa intre

Carmen Dan a mers, sambata, in vizita la jandarmii raniti internati la Spitalul Floreasca. Soferul ministrului de Interne a parcat masina fix in locul destinat ambulantelor, care vin cu urgente, relateaza Stirile ProTV.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )