Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ciolos: Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Adevărul Adevărul,
Ciolos: Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris, duminica seara, pe Facebook, ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!, reactia sa venind dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca ancheta DNA in dosarul Belina reprezinta un atac violent la adresa Guvernului. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos: Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos a scris duminica seara, pe pagina sa de Facebook, mesajul Cred ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!.

Ciolos: Meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!

Fostul premier Dacian Ciolos considera ca meritam mai mult decat o conducere politica in razboi de dimineata pana seara cu Justitia!, subliniind acest lucru dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca ancheta DNA in dosarul Belina ar fi un atac violent la adresa Guvernului si a PSD.

Lucian Anghel, BCR Bpl: Tinerii economisesc in mod constant mai mult, ca pondere, decat alte categorii de varsta. Surprinzator, Vestul tarii nu este cu mult peste Sud si Est

Tinerii 18 -34 ani) economisesc in mod constant mult mai mult decat persoanele mai in varsta, dar - surprinzator - Vestul tarii nu este cu mult peste Sud si Est in ceea ce priveste obiceiul de a pune bani deoparte, a spus Lucian Anghel, presedintele.

1% dintre companiile din tara noastra au venituri mai mari decat restul de 99%

Raportul privind distributia averii mondiale, potrivit caruia 1% din populatie detine mai mult de jumatate din averea globala, adica e mai bogata decat restul de 99%, e replicat si la nivelul economiei romanesti, releva un studiu al CITR Group privind privind evolutia societatilor de impact din Romania.

Romania vulnerabila: 1% dintre companiile noastre au venituri mai mari decat restul de 99%

Raportul privind distributia averii mondiale, potrivit caruia 1% din populatie detine mai mult de jumatate din averea globala, adica e mai bogata decat restul de 99%, e replicat si la nivelul economiei romanesti, releva un studiu al CITR Group privind privind evolutia societatilor de impact din Romania.

Biciclistii, pedepsiti mai dur decat soferii. Ce prevede Codul rutier

Biciclistii sunt considerati mai periculosi decat soferii care incalca legea. Codul Rutier stabileste pedepse mai mari pentru biciclistii care circula intr-o zona pietonala decat pentru.

Mai mult de 100.000 mp de spatii industriale moderne au fost livrate in tara noastra

Mai mult de 100. 000 metri patrati mp) de spatii industriale moderne au fost livrate in tara noastra in prima jumatate a anului, iar estimarile arata ca, pana la finalul acestui an, stocul total de spatii logistice si industriale va creste cu cel putin 350. 000 mp spatii de clasa A, potrivit unui raport al CBRE, trimis Redactiei.

Presedintele Trump anunta ca liderul Coreii de Nord va fi pus la incercare mai mult ca niciodata

Liderul comunist din Coreea de Nord, Kim Jong - un, va fi pus la incercare mai mult ca niciodata, a avertizat, vineri, presedintele Donald Trump.

Povestea coreeanului din Sud care a luptat si a spionat pentru Nord: Tin mai mult la ideologie decat la viata

Coreeanul Seo Ok-ryol s-a nascut acum 90 de ani in Sud, dar a luptat si a spionat pentru Nord. Dupa 30 de ani de inchisoare si doua condamnari la moarte, mai are singura dorinta: sa se intoarca acasa. Iar acasa pentru el inseamna Coreea de Nord, unde are o sotie si doi copii. Este povestea unui om care simbolizeaza divizarea Peninsulei Coreene.

VIDEO iPhone 8 este un telefon mai rezistent decat ai crede

Odata cu lansarea terminalelor iPhone 8 si iPhone 8 Plus, Apple s-a intors la o idee mai veche de design, prezenta ultima data pe iPhone 4, si anume folosirea sticlei ca material de fabricatie pentru carcasa telefonului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )