Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dupa ce a refuzat sa transmita un mesaj pentru victimele din Colectiv, Viorica Dancila vine cu un comunicat. Societatea romneasca va fi marcata mult timp de aceasta tragedie

Hotnews Hotnews,
 Dupa ce a refuzat sa transmita un mesaj pentru victimele din Colectiv, Viorica Dancila vine cu un comunicat. Societatea romneasca va fi marcata mult timp de aceasta tragedie

Premierul Viorica Dancila a transmis un comunicat prin care isi exprima compasiunea si transmite condoleante famiilor celor care si-au pierdut viata dupa incendiul din Clubul Colectiv. De asemenea, ea le transmite ranitilor putere si sanatate. Reactia sa vine la cateva ore dupa ce, la Parlament, a refuzat sa transita un mesaj pentru victimele tragediei. continuă pe Hotnews

Fara notite, Dancila nu are un mesaj pentru victimele din Colectiv

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata astazi de jurnalisti cand se implinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv, daca are un mesaj pentru victime, insa ea nu a raspuns intrebarii si a plecat.

VIDEO Premierul Dancila a refuzat sa transmita un mesaj pentru victimele din Colectiv

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj victimelor din Colectiv. Ea a fost intrebata de jurnalisti, marti, cand se implinesc trei ani de la tragedia din clubul din Capitala, daca are un mesaj pentru victime, dar nu a raspuns si a plecat.

VIDEO Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj pentru victimele tragediei de la Colectiv

Premierul Viorica Dancila a vorbit marti, la Parlament, despre nevoia de a avea un consens intre partide inainte de preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene, asa cum au cazut de acord Klaus Iohannis si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. intrebata de jurnalisti daca are vreun mesaj pentru victimele de la Colectiv, aceasta a refuzat sa raspunda si a plecat.

Premierul Dancila a refuzat sa transmita un mesaj victimelor din Colectiv

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj victimelor din Colectiv. Ea a fost intrebata de jurnalisti, marti, cand se implinesc trei ani de la tragedia in clubul din Capitala, daca are un mesaj pentru victime, dar nu a raspuns si a plecat.

Niciun respect pentru victimele de la Colectiv: Viorica Dancila a refuzat sa transmita un mesaj privind tragedia de acum 3 ani (VIDEO)

Tragedia de la Colectiv din urma cu 3 ani, in care 64 de persoane au murit si alte 200 au ramas cu rani pentru restul vietii, nu conteaza pentru premierul Viorica Dancila. Marti, la fix 3 ani de la tragedie,.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romnia nu mai are banca de piele

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romania nu mai are banca de piele. Dupa 22 de ani de existenta, autoritatile au inchis singurul loc unde se depozita si conserva pansamentul biologic pentru marii arsi, transmite Digi 24. Banca a fost vitala in primele zile de la Colectiv pentru tratarea victimelor.

Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv, dar parlamentarii nu stiu ce se comemoreaza pe 30 octombrie: Sa fie ziua sotiei?

Parlamentarii romani habar nu au ce se comemoreaza pe 30 octombrie, desi au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv. Multi dintre ei, au legat data de propria persoana, asa ca pentru unii a fost o zi.

Supravietuitor al incendiului din Colectiv: Nu voi uita niciodata data de 30 octombrie. imi aduc aminte de niste situatii parca desprinse din filmele de groaza

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Catalin Scanteie, unul dintre supravietuitori, si-a gasit puterea si a povesit mai multe despre cumplita experienta prin care a trecut si cum vede el situatia actuala.

Seful Agentiei de stat pentru bulgarii din strainatate, arestat pentru trafic cu acte false

Presedintele Agentiei de Stat pentru Bulgarii din Strainatate ASBS), Petar Haralampiev, care este anchetat pentru vanzarea de acte false pentru atestarea originii bulgare, in special pentru cetateni ai.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )