Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei. Ramane, in continuare, fara titlul de doctor. Reactia liderului UNPR

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei. Ramane, in continuare, fara titlul de doctor. Reactia liderului UNPR

Fostul ministru de Interne si actualul lider UNPR, Gabriel Oprea, a pierdut procesul impotriva Ministerului Educatiei si Guvernului Romaniei, ramanand in continuare fara titlul de doctor. Ordinul de retragere a titlului fusese semnat de fostul ministru al Educatiei Mircea Dumitru, pe data de 1 septembrie 2016, dupa ce jurnalista de investigatii Emilia Sercan a publicat o ancheta in care a demonstrat plagiatul lucrarii de doctorat. continuă pe Adevărul

Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei care i-a retras titlul de doctor pentru plagiat. Voi declara recurs. Merg nainte cu Dumnezeu

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a sustinut vineri ca lucrarea sa de doctorat nu este un plagiat si a anuntat ca va face recurs la ICCJ, dupa ce instanta i-a respins actiunea indreptata impotriva Ministerului Educatiei si Guvernului pentru ca titlul de doctor i-a fost retras.

Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei

Curtea de Apel Bucuresti a respins, ca neintemeiata, actiunea depusa de Gabriel Oprea prin care acesta solicita anularea ordinului ministrului Educatiei prin care i s-a retras titlul de doctor in drept.

Gabriel Oprea a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei. Reactia sa

Presedintele fondator al UNPR Gabriel Oprea a reafirmat vineri ca teza lui de doctorat nu este un plagiat si a anuntat ca va declara recurs la decizia Curtii de Apel Bucuresti care a respins, ca neintemeiata, ac.

Lovitura pentru Gabriel Oprea: Fostul vicepremier a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul in dosarul de plagiat(VIDEO)

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a pierdut procesul prin care daduse in judecata Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei dupa ce i-a fost retras titlul de doctor, a anuntat vineri, jurnalista Emilia Sercan, ce.

Lovitura pentru Gabriel Oprea: Fostul vicepremier a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei si Guvernul in dosarul de plagiat. Cum a reactionat fostul membru al Guvernului (VIDEO)

UPDTE:Fostul vicepremier Gabriel Oprea reactioneaza dupa ce a pierdut in prima instanta procesul prin care daduse in judecata Ministerul Educatiei si Guvernul Romaniei dupa ce i-a fost retras titlul.

Gabriel Oprea REVINE: intalnire CONTROVERSATA, in plin proces in care e judecat pentru ucidere din culpa

Fostul lider al UNPR Gabriel Oprea incearca o revenire in politica, in plin proces in care e judecat pentru ucidere din culpa in dosarul politistului Gigina. Oprea s-a intalnit, miercuri, la sediul UNPR,.

Sindicalistii din politie, intalnire cu Gabriel Oprea

Presedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, incearca o revenire in politica si apasa vechile butoane. in conditiile in care sindicatele ar trebui sa fie apolitice, la sediul UNPR a avut loc o intalnire.

Fiscul a pierdut procesul deschis lui Mihai Gadea. Realizatorul TV a aratat ca a platit in cash datoria catre Voiculescu

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a pierdut procesul deschis realizatorului TV, Mihai Gadea, in care cerea validarea popririi conturilor bancare, masura luata in procedura de recuperare a prejudiciului de 60 de milioane de euro din dosarul ICA-Dan Voiculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )