Libnet.ro
UNICEF

13:30

LIVETEXT VIDEOAdrian Tutuianu si Marian Neacsu, exclusi din PSD, cu votul a 53 de sociali-democrati din CEx / Reactia lui Paul Stanescu

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT VIDEOAdrian Tutuianu si Marian Neacsu, exclusi din PSD, cu votul a 53 de sociali-democrati din CEx / Reactia lui Paul Stanescu

Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea din partid a secretarului general Marian Neacsu si a vicepresedintelui Adrian Tutuianu. Decizia de azi nu face altceva decat sa arate ca in PSD e sanctionat delictul de opinie, a spus Tutuianu, care a anuntat ca va contesta decizia. continuă pe Hotnews

Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD

ACTUALIZARE: Stanescu: PSD a facut o mare greseala. Tutuianu si Neacsu nu au avut niciodata actiuni impotriva partidului. Vicepremierul, Paul Stanescu, sustine ca PSD a facut o mare greseala prin decizia de excludere a senatorului Adrian Tutuianu si a secretarului general al partidului Marian Neacsu. ------ * ACTUALIZARE: Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD. Tutuianu: E o greseala majora Comitetul Executiv al PSD a votat astazi pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, acestia anuntand ca vor contesta decizia. Adrian Tutuianu a declarat ca aceasta este o greseala majora, in timp ce Neacsu a spus ca nu au primit nicio explicatie. ------ Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat astazi ca nu va pleca din PSD, chiar daca va fi dat afara de presedintele partidului, si a adaugat ca are sprijinul colegilor din organizatia Dambovita si celor care au semnat scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea.

Adrian Tutuianu si Marian Neacsu au fost exclusi din PSD

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si secretarul general al PSD, Marian Neacsu, au fost exclusi luni din partid. Decizia a fost luata in sedinta CEx, cu 53 de voturi pentru si 9 voturi impotriva, scrie G4Media .

VIDEO Dragnea scapa de oponentii din partid. Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, exclusi din PSD, cu votul a 53 de sociali-democrati din CEx / Urmeaza remanierea lui Paul Stanescu

Comitetul Executiv al PSD a decis luni excluderea din partid a secretarului general Marian Neacsu si a vicepresedintelui Adrian Tutuianu. Decizia de azi nu face altceva decat sa arate ca in PSD e sanctionat delictul de opinie, a spus Tutuianu, care a anuntat ca va contesta decizia. Urmeaza pe lista de remaniere un alt oponent al lui Liviu Dragnea, Paul Stanescu. Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca la urmatoarea sedinta CEX, programata spre sfarsitul saptamanii Paul Stanescu va fi schimbat din Guvern iar portofoliul de la Dezvoltare va fi preluat de Lia Olguta Vasilescu.

Surse sedinta CEx PSD: S-au cerut excluderile lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a cerutin CEx PSD excluderea lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Sedinta Comitetul Executiv National CExN) al PSD este in plina desfasurare la Palatul.

Adrian Tutuianu: Eu si Marian Neacsu am fost sacrificati asa, ritualic. Noi nu avem o problema cu PSD, ci cu modul in care partidul este condus astazi (VIDEO)

Adrian Tutuianu, exclus din PSD alaturi de Marian Neacsu, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu are o problema cu PSD, ci cu modul in care este.

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f.

Reactia lui Calin Popescu Tariceanu dupa excluderile din PSD

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, referitor la excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu din PSD, ca mai multi colegi sunt ingrijorati de faptul ca nu cumva majoritatea.

Adrian Tutuianu, proaspat exclus din PSD, anunta cum ar vota la motiunea de cenzura

Adrian Tutuianu si Marian Neacsu au fost exclusi, luni, din PSD. Cu toate acestea, senatorul Tutuianu a sustinut ca nu va vota niciodata o motiune de cenzura impotriva unui Guvern al PSD. Am spus.

Mihai Chirica, despre excluderile din PSD: O stare de DEMENTA POLITICA. Neacsu e cel care l-a ajutat pe Dragnea sa-l DECAPITEZE pe Ponta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a reactionat dupa ce Marian Neacsu si Adrian Tutuianu au fost exclusi luni din PSD. Edilul afirma ca s-a ajuns la o stare aproape de dementa politica in PSD si ca.

Liviu Dragnea, explicatii dupa CEx PSD: De ce nu a fost data afara si Gabriela Firea

Liviu Dragnea a facut declaratii dupa sedinta CEx, in care s-a votat ca sefulPSD Dambovita, Adrian Tutuianu, sisecretarulgeneral, Marian Neacsu, sa fie exclusi din PSD. Liderul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )