Libnet.ro
UNICEF

14:45

Marian Oprisan il desfiinteaza pe Victor Ponta: A devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

B1 B1,
Marian Oprisan il desfiinteaza pe Victor Ponta: A devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Vicepresedinte PSD Marian Oprisan a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului lider al partidului, Victor Ponta. Reactia lui Oprisan a venit dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca SRI a fost implicat in. continuă pe B1

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Marian Oprisan zguduie scena politica: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Liviu Dragnea lanseaza un scenariu exploziv in privinta numirii in functie a Laurei Codruta Kovesi. Acesta sustine caGeorge Maior i-a impus lui Victor Ponta numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea.

Victor Ponta, dupa Congresul PSD: Tot ce a reprezentat PSD a fost sters

Victor Ponta, fost lider al PSD, considera ca tot ce a reprezentat PSD a fost sters, precizand ca in discursul lui Liviu Dragnea, din timpul Congresului, nu s-au gasit cuvintele stanga,.

Liviu Dragnea ameninta cu noi dezvaluiri despre Victor Ponta: ii las sa se afunde si mai mult

Razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta pare sa fie abia la inceput. Dupa ce Victor Ponta a replicat dur seriei de dezvaluiri lansate marti seara de presedintele PSD, Dragnea a anuntat ca e abia.

Liviu Dragnea: Victor Ponta s-a trezit cu guvernul facut de SRI

Liviu Dragnea a facut dezvaluri incredibile marti seara intr-o emisiune televizata. Presedintele PSD a vorbit cum dupa alegerile din 2012 Victor Ponta si Crin Antonescu s-au trezit cu guvernul alcatuit chiar de catre.

Liviu Dragnea: SRI i-a facut guvernul lui Victor Ponta

Liviu Dragnea a facut dezvaluri incredibile marti seara intr-o emisiune televizata. Presedintele PSD a vorbit cum la instalarea primul guvern condus de Victor Ponta, George Maiora facut lista de.

Victor Ponta, despre sustinerea pe care PSD-istii i-au acordat-o lui Dragnea la Congres: Puteti sa-l puneti si pe Kim Jong-un sa-i intrebe, s-ar putea sa fie chiar mai entuziasti (VIDEO)

Victor Ponta l-a comparat pe Liviu Dragnea cu Kim Jong-un. Fostul premier s-a gandit la aceasta comparatie dupa momentul de la Congresul PSD, in care Dragnea i-a intrebat pe social-democratii prezenti daca il.

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Dragnea si a modului in care a fost organizat Congresul: PSD a fost capturat de Grupul de le Teleorman

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni extrem de duri modul in care a fost organizat Congresul extraordinar al PSD de sambata. Ponta sustine ca, prin ceea ce s-a intamplat sambata, s-a pus.

Victor Ponta, dezvaluiri din culisele PSD: Liviu Dragnea m-a mintit! Rovana Plumb trebuie sa fie PREMIER

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea. Fostul premier face dezvaluiri senzationale despre intelegerile pe care pe care le-a avut cu actualul sef al PSD. Victor Ponta spune ca in 2015 s-a inteles.

Victor Ponta, acuzatii grave dupa congresul PSD

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac dur la adresa PSD, despre care spune ca s-a transformat oficial in PDL. De ieri, 10 Martie, tot ceea ce a reprezentat PSD a fost sters / nu doar Iliescu,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )