Libnet.ro
UNICEF

18:45

Reactia dura a lui Florin Iordache dupa Raportul MCV din Parlamentul European despre Romania: E un dispret total

Antena3 Antena3,
Reactia dura a lui Florin Iordache dupa Raportul MCV din Parlamentul European despre Romania: E un dispret total

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, este de parere ca implementarea solicitarilor Comisiei Europene din MCV, pe care acesta le considera absurde, ar bloca. continuă pe Antena3

Florin Iordache, despre raportul MCV: CE dovedeste dispret total fata de intreaga ordine de drept si constitutionala din Romania

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, este de parere ca implementarea solicitarilor Comisiei Europene din MCV, pe care acesta le considera absurde, ar bloca.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Klaus Iohannis, mesaj pe pagina de Facebook, dupa Raportul MCV

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii, marti, dupa rezolutia adoptatade Parlamentul European si Raportul MCV. Iohannis a criticat in termeni duri guvernarea din.

Florin Iordache, dupa gestul obscen din plen: Vi s-a parut! Este anormal modul in care Romania este tratata

Dupa scandalul din plen, cand a aratat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, sa critice recomandarile facute de Comisia Europeana in.

Florin Iordache, dupa gestul obscen din plen: Vi s-a parut! Este anormal modul in care Romania este tratata (VIDEO)

Dupa scandalul din plen, cand a aratat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, sa critice recomandarile facute de Comisia Europeana in.

DNA, reactie dupa raportul MCV. Ce spun procurorii anticoruptie

DNA a transmis un comunicat de presa in care anunta ca a luat la cunostinta despre continutul raportului MCV. Institutia precizeaza ca trateaza cu atentie recomandarile facute de Comisia.

Lider PSD, REACTIE VIRULENTA dupa raportul MCV. Ministrul Apararii: Romania primeste recomandari sa isi ignore Constitutia si noi tinte de neatins

Romania este si va ramane o tara pro-europeana, spune unul dintre liderii PSD, Mihai Fifor, ministru al Apararii, dupa publicarea raportului MCV, in care expertii de la Comisia Europeana critica dur.

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana.

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!. PNL: E un gest adresat tuturor cetatenilor

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana. Liberalii i-au cerut demisia.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )