Libnet.ro
UNICEF

22:30

Reactia lui Calin Popescu Tariceanu dupa excluderile din PSD

Antena3 Antena3,
Reactia lui Calin Popescu Tariceanu dupa excluderile din PSD

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, referitor la excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu din PSD, ca mai multi colegi sunt ingrijorati de faptul ca nu cumva majoritatea. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, dupa excluderile din PSD: E o poveste pe viata si pe moarte, se joaca la distrugere

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se teme ca recentele excluderi din PSD ar putea afecta majoritatea parlamentara. E o poveste pe viata si pe moarte, se joaca la distrugere. Se incearca distrugerea.

Tariceanu, dupa excluderile din PSD: Am avut discutii cu colegi ingrijorati daca nu cumva majoritatea din Parlament va fi afectata. Nu va ascund ca si preocuparea mea este tot in acest sens

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, in urma excluderilor din PSD, ca spera ca aceste miscari sa nu afecteze mai mult PSD-ul, spunand ca a discutat cu colegi ingrijorati ca majoritatea parlamentara ar pute fi afectata. Nu va ascund ca si preocuparea mea este tot in acest sens, afirma Tariceanu.

Tariceanu, dupa excluderile din PSD: Am avut discutii cu colegi ingrijorati daca nu cumva majoritatea din Parlament va fi afectata

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, in urma excluderilor din PSD, ca spera ca aceste miscari sa nu afecteze mai mult PSD-ul, spunand ca a discutat cu colegi ingrijorati ca majoritatea parlamentara ar pute fi afectata. Nu va ascund ca si preocuparea mea este tot in acest sens, afirma Tariceanu.

Tariceanu, dupa excluderea lui Tutuianu si Neacsu din PSD: Colegii sunt preocupati daca nu cumva va fi afectata majoritatea parlamentara / E si preocuparea mea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni laTVR1, referitor la excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu din PSD, ca mai multi colegi sunt preocupati ca nu cumva sa fie afectata majoritatea parlamentara.

Tariceanu, despre o eventuala remaniere a ministrului Tudorel Toader: Eu nu ma pot opune

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca Tudorel Toader s-a remarcat foarte mult ca ministru al justitiei, insa in cazul in care PSD il va remania, el nu se poate opune. Tudorel.

Tariceanu, despre valiza cu documentele TeleormanLeaks: E o operatiune de preluare a puterii

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, vine cu teoria conspiratiei in mega-scandalul legat de valiza cu documente despre Tel Drum. Tariceanu a sustinut luni seara, la postul public de.

Tariceanu, despre Fondul Suveran: Am gasit alaturi de PSD terenul de consens in proportie de 95%

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca ALDE si PSD au convenit, in proportie de 95%, asupra formei proiectului Fondului Suveran de Investitii. Am avut vineri seara o discutie cu.

Tariceanu arunca BOMBA in urma scandalului din PSD: Ce se va intampla cu majoritatea parlamentara

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit luni despre tensiunile din interioul PSD, in contextul in care excluderea unor social-democrati din partid ar putea afecta tot mai fragila.

Tariceanu, despre valiza privind Teldrum: Are parfum de genul barfe, smenuri si altele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE, a afirmat luni ca i se pare usor hilarapovestea cu valiza din Teleorman, o poveste cu parfum de genul barfe, smenuri. Am.

Mihai Chirica, despre excluderile din PSD: O stare de DEMENTA POLITICA. Neacsu e cel care l-a ajutat pe Dragnea sa-l DECAPITEZE pe Ponta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a reactionat dupa ce Marian Neacsu si Adrian Tutuianu au fost exclusi luni din PSD. Edilul afirma ca s-a ajuns la o stare aproape de dementa politica in PSD si ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )