Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui CTP dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Presedintele nu a spus ca DNA e perfect. De ce Tudorel Toader nu s-a facut de la inceput politician dambovitean?

B1 B1,
Reactia lui CTP dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Presedintele nu a spus ca DNA e perfect. De ce Tudorel Toader nu s-a facut de la inceput politician dambovitean?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu da curs cererii ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. CTP considera. continuă pe B1

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader a avut o prima reactie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA. in conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de.

Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu a transmis Parchetului Militar avizul primit din partea presedintelui Klaus Iohannis pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, dar si in cazul fostui premier Petre Roman si a .

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul presedintelui Iohannis de revocare din functie a sefei DNA. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost judecator CCR, ii atrage atentia ca greseste.

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul lui Iohannis de a o revoca din functie pe Kovesi. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost presedinte CCR, ii atrage atentia ca greseste.

Klaus Iohannis, primul discurs dupa anuntul despre Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, intr-o ceremonie care a avut loc la Cotroceni mai multi medici si.

Dragnea si Tariceanu, intalnire de URGENTA, dupa decizia lui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit de urgenta, luni seara, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de sef al DNA. in acelasi context,.

Dragnea si Tariceanu s-au intalnit dupa anuntul lui Iohannis privind refuzul revocarii sefei DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit luni seara, in biroul sau de la Camera Deputatilor, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru a avea o discutie in urma anuntului facut de Klaus Iohannis in ceea ce priveste revocarea sefei DNA.

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

Ministrul Tudorel Toader, despre anuntul lui Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, ca va astepta anuntul facut de presesintele Klaus Iohannis si apoi va da, la randul sau, un comunicat. Parerea mea este sa asteptam orele 18:00.

Klaus Iohannis a batut un RECORD cu anuntul privind refuzul de a o revoca pe Kovesi si atacul la adresa lui Tudorel Toader (FOTO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respingere cererea de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi plus atacul la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, l-au facut pe seful statului din nou.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )