Libnet.ro
UNICEF

22:32

Reactia lui Dan Barna dupa ce Dacian Ciolos si-a lansat partidul:Romanii trebuie sa aiba alternative serioase la coalitia PSD-ALDE

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Dan Barna dupa ce Dacian Ciolos si-a lansat partidul:Romanii trebuie sa aiba alternative serioase la coalitia PSD-ALDE

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, sambata, ca lansarea partiduluii lui Dacian Ciolos este un mare castig pentru democratia romaneasca si a anuntat ca va colabora cu noua formatiune politica. Ei vor continua sa fie partenerii nostri cei mai apropiati, a scris Barna pe Facebook. continuă pe Adevărul

Barna: i doresc succes lui Dacian Ciolos pentru noul partid. Vor fi partenerii nostri cei mai apropati, va trebui sa luptam mpreuna

Presedintele USR Dan Barna i-a urat succes lui Dacian Ciolos cu noul partid al acestuia, PLUS, anuntat sambata. intr-un mesaj pe Facebook, Barna a declarat ca cele doua partide au aceleasi obiective si trebuie sa lupte impreuna.

Dan Barna, la Adevarul Live de la ora 14.00. Mai face USR alianta cu Ciolos? Ce sanse are motiunea de cenzura a Opozitiei?

Liderul USR Dan Barna va explica, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, in ce stadiu sunt negocierile cu Dacian Ciolos pentru o alianta la alegerile europarlamentare din mai. De asemenea, liderul USR va vorbi despre motiunea de cenzura pe care o va depune vineri Opozitia impotriva Guvernului Dancila, dar si despre incercarea esuata de a-l schimba pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor. Ce doctrina va avea USR?.

VIDEO Dacian Ciolos anunta ca are un nou partid. Se numeste Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii (PLUS)

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat sambata, la Cluj Napoca, ca, din cauza faptului ca cererea de inregistrare a Miscarii Romania impreuna treneaza in justitie, colegi de-ai sai, oameni anonimi, au inregistrat un alt partid care va lua locul MRi - Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS).

VIDEO Dacian Ciolos anunta ca are un nou partid. Se numeste Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii - PLUS

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat sambata, la Cluj Napoca, ca, din cauza faptului ca cererea de inregistrare a Miscarii Romania impreuna treneaza in justitie, colegi de-ai sai, oameni anonimi, au inregistrat un alt partid care va lua locul MRi - Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS).

VIDEO UPDATE Dacian Ciolos anunta ca are un nou partid. Se numeste Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii - PLUS / Cine sunt fondatorii

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat sambata, la Cluj Napoca, ca, din cauza faptului ca cererea de inregistrare a Miscarii Romania impreuna treneaza in justitie, colegi de-ai sai, oameni anonimi, au inregistrat un alt partid care va lua locul MRi - Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS). UPDATE: Cand a fost inregistrat PLUS si cine sunt membrii fondatori ai partidului.

VIDEO Dacian Ciolos anunta ca are un nou partid. Se numeste Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii - PLUS / Cine sunt fondatorii

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat sambata, la Cluj Napoca, ca, din cauza faptului ca cererea de inregistrare a Miscarii Romania impreuna treneaza in justitie, colegi de-ai sai, oameni anonimi, au inregistrat un alt partid care va lua locul MRi, respectiv Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS). UPDATE: Cand a fost inregistrat PLUS si cine sunt membrii fondatori ai partidului.

Dacian Ciolos anunta lansarea PLUS

Fostul premier, Dacian Ciolos, a anuntat, astazi, la Cluj-Napoca, lansarea Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii PLUS), formatiune care a fost deja inregistrata la Tribunal si face parte din registrul partidelor politice.

Dacian Ciolos: Astazi avem propriul nostru partid politic - Partidul Libertatii Unitatii si Solidaritatii (PLUS). Suntem gata sa trecem la treaba!

Dacian Ciolos a anuntat astazi live pe pagina sa de Facebook lansarea Partidul Libertatii Unitatii si Solidaritatii PLUS) pentru care ar exista deja formata in teritoriu o retea de grupuri de initiativa Judeteana. Avem o structura de oameni.

Barna, dupa ntlnirea la Guvern: Premierul si ministrul Justitiei au fost foarte fermi ca nu intentioneaza sa dea OUG pentru amnistie si gratiere, pentru moment

Liderul USR Dan Barna a relatat vineri ca premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, au fost foarte fermi in discutia avuta la Palatul Victoria ca, pentru moment, nu au in lucru si nu intentioneaza sa dea o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratiere.

DAN BARNA: Motiunea de cenzura va fi inregistrata vineri la Parlament

Opozitia va inregistra motiunea de cenzura vineri, la Parlament, a anuntat astazi presedintele USR, Dan Barna.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )