Libnet.ro
UNICEF

07:30

Reactia lui Dragnea dupa ce Iohannis a criticat PSD pe tema salariilor si a pensiilor: Este o minciuna

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Dragnea dupa ce Iohannis a criticat PSD pe tema salariilor si a pensiilor: Este o minciuna

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a catalogat afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis potrivit carora PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat ca fiind mincinoase. Dragnea sustine ca presedintele spune de mult timp lucrul acesta, dar niciun salariu nu este mai mic decat in decembrie 2016. continuă pe Adevărul

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Reactia lui CTP dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Presedintele nu a spus ca DNA e perfect. De ce Tudorel Toader nu s-a facut de la inceput politician dambovitean?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu da curs cererii ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. CTP considera.

Liviu Dragnea, dupa ce Macron l-a laudat pe Iohannis: De la cei care vor sa ne dea lectii de suveranitate, le contabilizam, dar nu ne lasam foarte mult influentati (VIDEO)

Liviu Dragnea a luat foc dupa ce Emmanuel Macron l-a laudat pe Klaus Iohannis. Vorbind despre pericolul ascensiunii democratiilor iliberale din Europa si atacurile la independenta justitiei, liderul francez l-a.

Dragnea face curatenie in PSD. Deputatului Catalin Radulescu i-a fost retras sprijinul politic. Adrian Dobre si-a dat demisia din toate functiile (VIDEO)

A inceput curatenia de primavara in Partidul Social Democrat PSD), dupa sedinta de luni a Comitetului Executiv National CEx) al formatiunii. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD i-a retras sprijinul.

Liviu Dragnea, dupa alegerile de la FRF: E foarte bine ca Federatia Romana de Fotbal si-a ales conducerea cu votul masiv al cluburilor de futsal, al cluburilor de fotbal feminin

Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Pitesti, ca un rol important in alegerea conducerii Federatiei Romane de Fotbal FRF) l-au avut cluburile de futsal si de fotbal feminin. Presedintele PSD a respins,.

Klaus Iohannis ataca PSD: A marit salariile pana cand le-a micsorat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, referitor la Pilonul II de pensii, ca schimbarile nu aduc decat bulversari. Cred ca aceste vesnice schimbari nu aduc decat bulversari si incertitud.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )