Libnet.ro
UNICEF

12:01

Reactia lui Klaus Iohannis dupa publicarea sondajului Avangarde

Antena3 Antena3,
Reactia lui Klaus Iohannis dupa publicarea sondajului Avangarde

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, joi, dupa publicarea sondajului realizat de Avangarde. Aceste sondaje care se fac sunt bune pentru a da feedback si daca cei care le citesc trag concluziile. continuă pe Antena3

VIDEO Klaus Iohannis, reactie dupa articolul din Times: Romania nu blocheaza negocierea pentru Brexit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Romania nu a blocat niciodata vreo negociere a Marii Britanii pentru iesirea din Uniunea Europeana, asa cum a scris publicatia The Times.

Klaus Iohannis: Daca si acest Guvern ar cadea, ar trebui sa-mi pun intrebarea daca PSD are capacitatea sa guverneze

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat convingerea ca premierul Mihai Tudose este de buna-credinta, aratand ca nu doreste altceva decat sa aiba o echipa performanta. Totodata, Iohannis a.

Klaus Iohannis: Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern

Infrastructura de transport trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern . ) pentru ca romanii sa poata calatori eficient si in siguranta, iar dezvoltarea Romaniei sa se aseze pe baze solide si sanatoase, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis la uzina Ford din Craiova, la lansarea noului model Ford EcoSport. Ma bucur ca il avem aici pe premierul Tudose. In discutiile de aici am atins aceste subiecte si am primit toate promisiunile necesare, a adaugat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre apropierea dintre Romania si grupul de la Visegrad: Nu este realista

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este de parere ca o apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista. Seful statului a spus ca afirmatiile unor politicieni.

Klaus Iohannis: O apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista

Nu avem aceleasi pareri, in opinia mea, in acest moment, o apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis, prezent la lansarea noului model Ford EcoSport la uzina Ford din Craiova. Seful statului a calificat drept simple texte populiste afirmatiilor unor politicieni pe aceasta tema, aata HotNews.

Ce spune presedintele Klaus Iohannis despre demisia premierului Tudose

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca nu vede nicio piedica pentru o demisie a premierului Mihai Tudose. Nu vad nicio piedica. Daca se doreste, se poate pune in practica o guvernare care sa.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru guvernanti: in politica nu functioneaza prezumtia de nevinovatie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj important Executivului si liderilor coalitiei de la guvernare, aratand ca nu il intereseaza daca primeste demisii sau demiteri, ci.

Klaus Iohannis: O apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista

Nu avem aceleasi pareri, in opinia mea, in acest moment, o apropiere intre Romania si grupul de la Visegrad nu este realista, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis, prezent la lansarea noului model Ford EcoSport la uzina Ford din Craiova. Seful statului a calificat drept simple texte populiste afirmatiilor unor politicieni pe aceasta tema.

Klaus Iohannis, despre un nou guvern de tehnocrati

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre un nou guvern tehnocrat. Un Guvern de tehnocrati nu este o solutie pe termen mai lung. Asta am spus-o si atunci cand am instalat un Guvern tehnocrat,.

Klaus Iohannis: Daca si acest Guvern ar cadea, cu siguranta ar trebui sa imi pun intrebarea, extrem de serios, daca PSD ar mai avea capacitatea sa guverneze

Daca si acest Guvern ar cadea, atunci, cu siguranta, ar trebui sa imi pun intrebarea, extrem de serios, daca PSD ar mai avea capacitatea sa guverneze, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis, prezent, la Craiova, alaturi de premierul Mihai Tudose, la uzina Ford, la lansarea noului model Ford EcoSport. Raspunzand unei intrebari, seful statului a spus ca un guvern tehnocrat nu este o solutie in acest moment. El a adaugat ca Eu cred ca premierul e de buna credinta si doreste sa aiba o echipa performanta. La aproape un an de la castigarea alegerilor, asteptam ca PSD sa vina cu rezultate tangibile pentru romani. Daca e nevoie de o remaniere pentru asa ceva, atunci remaniere sa fie.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )