Libnet.ro
UNICEF

17:15

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus in scandalul Skripal: Trebuie transmis un mesaj consecvent si puternic

B1 B1,
Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus in scandalul Skripal: Trebuie transmis un mesaj consecvent si puternic

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului, dupa ce Romania si mai multe tari din UE au anuntat expulzarea unor diplomati rusi, in semn de solidaritate cu Marea Britanie, dupa atacul. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, dupa reuniunea Consiliului European: Negocierile merg intr-o directie favorabila Romaniei in ceea ce priveste Brexitul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles. Principalele subiecte abordate la reuniunea Consiliului au fost din domeniul economic, precum recentele masuri.

Klaus Iohannis: Expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European

Klaus Iohannis a mentionat ca expulzarea unor diplomati rusi nu se decide in Consiliul European fiind o o chestiune de securitate nationala in fiecare dintre tarile membre. Discutia despre ex.

Ce spune ambasada Rusiei in Romania, dupa ce tara noastra a decis expulzarea unui diplomat rus

Reactia ambasadei Rusiei in Romania, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus. Decizia Romaniei de a expulza un diplomat al Federatiei Ruse la Bucuresti este, probabil, maifestarea nebuniei.

Romania a decis expulzarea unui diplomat rus, ca reactie in scandalul Skripal

Romania se alatura SUA si altor 14 tari europene care anunta expulzarea unor diplomati rusi, in semn de solidaritate cu Marea Britanie, dupa atacul impotriva spionului rus Serghei Skripal. Oficialii de.

Klaus Iohannis a DECIS: RO-ALERT poate fi implementat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 72/2017 privind implementarea Sistemului de avertizare a populatiei in situatii.

Klaus Iohannis, mesaj ferm dupa luarea de ostatici din Franta: Ramanem impreuna in lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de solidaritate pentru poporul francez in urma luarii de ostatici de la supermarketul din Trebes, atac soldat cu trei morti. intr-un mesaj publicat pe.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Ce se va intampla romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Presedintele Klaus Iohannis reitereaza, vineri, la Bruxelles, ca negocierile privind Brexit merg intr-o directie care este foarte favorabila Romaniei. Seful statului isi mentine opinia potrivit.

Klaus Iohannis, anunt de ULTIM MOMENT: Ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Presedintele Klaus Iohannis reitereaza, vineri, la Bruxelles, ca negocierile privind Brexit merg intr-o directie care este foarte favorabila Romaniei. Seful statului isi mentine opinia potrivit.

Florin Iordache, replica pentru Klaus Iohannis in privinta legilor justitiei: Noi am facut...

Florin Iordache, cel care conduce Comisia speciala din Parlament pentru legile din domeniul justitiei, are o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca are in vedere mai multe optiuni in mo.

Klaus Iohannis, la bilantul SRI pe anul 2017. Dragnea si Tariceanu nu participa

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, luni, la sediul Serviciului Roman de Informatii SRI). Seful statului participa la prezentarea bilantului institutiei pe anul 2017. La sosire, Iohannis a fost.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2353 seconds )