Libnet.ro
UNICEF

12:45

Reactia lui Liviu Dragnea dupa protestele de la Sala Palatului, din timpul Congresului PSD

Antena3 Antena3,
Reactia lui Liviu Dragnea dupa protestele de la Sala Palatului, din timpul Congresului PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca nu a auzit protestele care au avut loc sambata la Sala Palatului, in paralel cu Congresul extraordinar al PSD. Nu am vazut protestele, nici nu le-am auzit. Eram. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, dupa dezvaluirile explozive ale lui Oprea: Nu stiu ce l-o fi apucat. Nu credeam ca poate sa faca o asemenea greseala

Liviu Dragnea a avut, vineri, inaintea CEx PSD, o prima reactie dupa dezvaluirile uluitoare facute de Gabriel Oprea. Liderul PSD s-a aratat surprins, precizand ca nu stie ce l-a apucat pe Oprea sa vorbeasc.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost acuzat ca este implicat intr-un dosar de spalare de bani in Brazilia: Ce va pot marturisi este ca m-au prins cand vindeam portocale pe plaja

Publicatia RISE Project a obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintele PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa.

Codrin Stefanescu, continua atacurile la adresa lui Liviu Dragnea si dupa CEx: imi vine sa-mi RUP HAINELE si sa plang

Candidatura lui Codrin Stefanescu la functia de secretar general al PSD a fost acceptata, chiar daca, potrivit lui Liviu Dragnea, nu indeplinea toate conditiile. Cu toate acestea, Stefanescu a continuat.

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului. Liderul PSD a venit insotit de Marian Neacsu si de Mihai Fifor

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului in jurul orei 11:00. Liderul PSD a dat mana cu sustinatorii sai si a venit insotit de Marian Neacsu, care va candida pentru functia de secretar generalsi Mihai.

Dragnea nu l-a invitat pe Adrian Nastase la Congres. Eram la Cornu si nu am urmarit cu mare atentie ce s-a intamplat la Sala Palatului

Fostul lider PSD Adrian Nastase spune ca nu a fost invitat, sambata, la Congresul partidului, asa ca, fiind la Cornu, nu a urmarit cu mare atentie ce s-a intamplat la Sala Palatului. Adrian Nastase si Liviu Dragnea sunt in relatii reci.

Iubita lui Liviu Dragnea, in primul rand din sala la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, l-a insotit pe liderul PSD, sambata, la Congresul Extraordinar al partidului. Aceasta a ajuns la Sala Palatului chiar inainte de inceperea Congresului,.

Toata lumea face misto de Liviu Dragnea si iubita lui, dar poate se iubesc... (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, a fost alaturi de liderul social-democratilor la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sambata, la Sala Palatului din Capitala. Alexandra, mai tanara cu 30.

FOTO Liviu Dragnea, insotit de iubita la Congresul Extraordinar al PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, s-a aflat alaturi de presedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, in cadrul caruia peste 4. 000 delegati din intreaga tara si-au ales noua conducere a partidului.

Ce a aparut in spatele lui Liviu Dragnea in timpul discursului la Congresul PSD FOTO BIZAR

Momente bizare in timpul discursului presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la congresul partidului desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti. in timp ce vorbea, in spatele acestuia, pe ecranul urias au fost.

Liviu Dragnea: in cazul legilor justitiei, se duce un conflict intre noi, care vrem sa aducem legislatia in normalitatea secolului 21, si adversarii nostri(VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit, sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Sala Palatului, despre motivele organizarii unui Congres al PSD in acest moment. Referindu-se la legile justitei, Dragnea a vorbit despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )