Libnet.ro
UNICEF

14:30

Reactia presedintelui Iohannis dupa exploziile din Sri Lanka

Adevărul Adevărul,
Reactia presedintelui Iohannis dupa exploziile din Sri Lanka

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, condoleante tuturor celor afectati de exploziile din Sri Lanka si a afirmat ca trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei. continuă pe Adevărul

VIDEO Imaginile surprinse la cateva momente dupa exploziile din Sri Lanka

Cel putin 158 de persoane au murit, iar alte cateva sute au fost ranite in seria de atentate comise duminica la hoteluri si biserici din Sri Lanka. Printre victime sunt si 35 de straini.

IOHANNIS, DUPA ATACURILE DIN SRI LANKA: Trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, condoleante tuturor celor afectati de atacurle din Sri Lanka si a afirmat ca trebuie sa sustinem libertatea religiei si a credintei.

Presedintele Iohannis, reactie dupa atentatele din Sri Lanka: Trebuie sa aparam libertatea religioasa si credinta

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis ca libertatea religioasa si credinta trebuie aparate. Condamn cu fermitate atacurile infioratoare la adresa.

Premierul Dancila, mesaj dupa tragedia din Sri Lanka

Premierul Dancila a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis condoleante sincere. Romania condmana atacurile din Sri Lanka si transmite sincere regrete pentru victimele care si-au.

Anuntul MAE dupa masacrul din Sri Lanka: Autoritatile locale nu au notificat ambasada cu privire la existenta unor cetateni romani printre victime

MAE a transmis ca autoritatile locale din Sri Lanka nu au notificat ambasada cu privire la existenta unor cetateni romani printre victimele exploziilor produse in aceasta tara, iar la nivelul misiunii diplomatice nu s-au inregistrat solicitari de asistenta consulara.

Mesajul MAE dupa exploziile din Sri Lanka

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, duminica, la solicitarea News. ro, ca Ambasada Romaniei la Colombo urmareste indeaproape evenimentele legate de exploziile din Sri Lanka, iar autoritatile locale nu au notificat pana in prezent ambasada cu privire la existenta unor cetateni romani printre persoanele implicate.

Klaus Iohannis condamna atacurile cu bomba din Sri Lanka: Trebuie sa luptam pentru libertatea religoasa si a credintei (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Twitter dupa cumplite atacuri cu bomba din Sri Lanka in care au fost ucisi cel putin 156 de persoane si ranite alte peste 400. Condamn cu fermitate atacurile.

Klaus Iohannis condamna atacurile cu bomba din Sri Lanka: Trebuie sa luptam pentru libertatea religioasa si a credintei (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe Twitter dupa cumplite atacuri cu bomba din Sri Lanka in care au fost ucisi cel putin 156 de persoane si ranite alte peste 400. Condamn cu fermitate atacurile.

Patriarhul Daniel, apel la rugaciune dupa atentatul sangeros din Sri Lanka

Patriarhul Daniel face un apel la rugaciune dupa atacurile sangeroase din Sri Lanka, in urma carora peste 200 de oameni au murit si alte sute sunt grav ranite. Apel la rugaciune pentru.

LIVETEXT/VIDEO Mai multe explozii la biserici si hoteluri din Sri Lanka. Peste 200 de morti si sute de raniti / Sapte persoane au fost arestate

Mai multe explozii au lovit, in duminica Pastelui catolic, trei biserici si trei hoteluri din Sri Lanka, au confirmat surse din politie. Peste 200 de oameni au murit, potrivit AFP. De asemenea, nu mai putin de 450 au fost raniti, potrivit ultimului bilant citat de Reuters. Este cel mai sangeros atac dupa o perioada de acalmie care a urmat razboiului civil de acum 10 ani. Sapte persoane au fost arestate in legatura cu atacurile, dupa un raid al politiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )