Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia PSD la declaratia de razboi a lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Reactia PSD la declaratia de razboi a lui Klaus Iohannis

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a anuntat, luni, la 100 de minute, ce va face PSD dupa declaratia de razboi a presedintelui Klaus Iohannis. Dupa cum stiti, Klaus Iohannis a dat motivarile pentru cele doua ref. continuă pe Antena3

KLAUS IOHANNIS: Procurorul-sef adjunct sectie DNA, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 13 magistrati, intre care se numara Carmen Doinita Balasoiu - procuror-sef adjunct sectie in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - nivel central.

Klaus Iohannis, din nou pe partie fara sotie. JurnalistulMirel Curea: intre ei sunt niste probleme foarte serioase

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece weekendul la munte, pe partia din Paltinis. Din nou, seful statului a fost singur. Este pentru a treia oara, in aceasta luna, cand Iohannis se afiseaza in public.

KLAUS IOHANNIS: Suntem bine pregatiti pentru o perioada dificila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi dupa intalnirea cu Jean Claude Juncker si comisarii europeni, ca Romania este pregatita pentru perioada dificila, dar interesanta care urmeaza, pe agenda discutiilor fiind marile dosare europene - printre care Brexit si bugetul multianual, dar si chesituni de politica generala.

Sinteza zilei. Nucleara pentru Klaus Iohannis si Augustin Lazar

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, dovada faptului ca Augustin Lazar a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis. Este vorba de documentul semnat de Lazar in calitate de procuror general al.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Dacian Ciolos: Ceea ce am facut pentru el reprezinta un pic mai mult decat o sustinere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, referindu-se la posibila candidatura a lui Dacian Ciolos la alegerile prezidentiale, ca nu doar ca l-a propus premier, ci l-a si promovat, ceea.

Klaus Iohannis, despre candidatura lui Ciolos: A fost mai mult decat o sustinere. E bine sa fie mai multi candidati

Presedintele Klaus Iohannis recunoaste ca obisnuieste sa comunice cu partidele. Voi colabora cu pregatirea campaniei alaturi de PNL, asa cum se cuvine. Lupta pe care o duce Opozitia cu Puterea e .

Klaus Iohannis: Unii politicieni sunt dispusi sa sacrifice chiar viitorul unei natiuni in numele unor interese meschine si personale

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj, cu ocazia redeschiderii redactiei Radio Europa Libera in Romania. Seful statului aminteste ca in vremea comunismului acest post de radio a.

Anchetatorii din dosarele lui Klaus Iohannis, propulsati in cariera

Berta Popescu a prezentat intr-o Editie Speciala la Antena 3 mai multi anchetatori care au fost avansati in cariera, dupa ce au inchis dosarele presedintelui Klaus Iohannis. Tiberiu Ivancea.

Klaus Iohannis, despre preluarea presedintiei Consiliului UE: Suntem bine pregatiti pentru perioada dificila, dar interesanta pe care o incepem

Klaus Iohannis si Jean-Claude Jucker sustin o declaratie comuna de presa la Palatul Cotroceni. Asistam la debutul anului 2019 la un moment de o importanta deosebita care va ramane in istoria.

Jean-Claude Juncker, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Jean-Claude Juncker a ajuns la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )