Libnet.ro
UNICEF

12:00

Reactia PSD la trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei. Este REVOLTATOR

B1 B1,
Reactia PSD la trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei. Este REVOLTATOR

Este revoltator faptul ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste, care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum in fauritorul. continuă pe B1

DANCILA DESPRE TRIMITEREA IN INSTANTA A DOSARULUI REVOLUTIEI: Este necesar, pana la urma, sa se afle adevarul

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca este necesar sa se afle adevarul in ceea ce priveste Revolutia din Decembrie 1989.

Orban: Trimiterea in judecata a dosarului Revolutiei poate fi un lucru bun

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni ca trimiterea in judecata a dosarului Revolutiei poate fi un lucru bun. De 30 de ani solicitam pedepsirea vinovatilor pentru mortii Revolutiei si de 30 de a.

Petre Roman, despre trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei: imi exprim indignarea pentru faptul ca prezentarea publica a acestui dosar a facut-o Augustin Lazar (VIDEO)

Fostul premier Petre Roman s-a declarat indignat de faptul ca anuntul public al trimiterii in judecata al Dosarului Revolutiei a fost facut de procurorul general, Augustin Lazar. Totul in conditiile in care.

Klaus Iohannis, despre trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei. Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si.

PSD: Este revoltator ca dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste

PSD continua atacul la adresa procurorului general Augustin Lazar, sustinand, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca este revoltator ca Dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste si este intolerabil ca cel care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum in fauritorul dreptatii anticomuniste. De asemenea, PSD foloseste acest prilej pentru a-l ataca din nou si pe presedintele Klaus Iohannis.

TEODOR MARIES: Dosarul Revolutiei este incomplet. O mare parte dintre persoanele vatamate nu au fost audiate

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, spune ca Dosarul Revolutiei este incomplet si ca o mare parte din persoanele vatamate nu au fost inca audiate, caz in care trimiterea in judecata s-a facut doar pentru imagine .

ORBAN: Trimiterea in judecata a dosarului 'Revolutiei ' poate fi un lucru bun

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca trimiterea in judecata a dosarului 'Revolutiei ' poate fi un lucru bun.

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat luni ca Parchetul Militar a trimis in judecata dosarul Revolutiei din 1989

Intr-o declaratie de presa la sediul Ministerului Public, Lazar a spus ca dosarul Revolutiei a fost una dintre cauzele asumate in proiectul sau managerial cu care a castigat concursul pentru numirea in functie, conform G4Media.

Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosarul Revolutiei: Este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul Revolutiei

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre inculpatii in dosarul Revolutiei, sustine ca este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul revolutiei. El l-a criticat pe procurorul general Augustin Lazar, declarandu-se indignat ca acest om compromis, complice cu tortionarii din epoca comunista, are indrazneala sa apara si sa povesteasca despre Revolutie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )