Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia SURPRINZATOARE a lui Dragnea, dupa ce Parchetul General a anuntat ca protocoalele cu SRI au fost semnate in baza unei HG date de Tariceanu

B1 B1,
Reactia SURPRINZATOARE a lui Dragnea, dupa ce Parchetul General a anuntat ca protocoalele cu SRI au fost semnate in baza unei HG date de Tariceanu

Liviu Dragnea a reactionat dupa ce Parchetul Generat a aratat, vineri, ca protocoalele cu SRI au fost semnate in baza unei Hotarari de Guvern date de Tariceanu, pe cand era premier, in 2005. Seful PSD a. continuă pe B1

Parchetul General, precizari dupa acuzatiile aduse lui Augustin Lazarin cererea de revocare

Parchetul General sustine ca Planul de actiune pentru implementarea Strategiei Nationale Anticoruptie SNA), adoptat in anul 2005 printr-o hotarare de Guvern, stabileste fara echivoc incheierea unor.

Parchetul General, clarificari cu privire la protocoalele cu SRI

Parchetul General vine cu noi precizari privind necesitatea incheierii unor protocoale de colaborare cu SRI, mentionand ca la baza acestor acorduri a stat HG din 2005, perioada in care Guvernul Romaniei era condus de Calin Popescu Tariceanu. Anuntul vine in contextul in care ministrul Justitiei a invocat aceste protocoale ca motiv pentru revocarea procurorului general, Augustin Lazar.

Parchetul General: Protocoalele cu SRI, semnate in baza unei HG date de Tariceanu, pe cand era premier

Lovitura pentru Calin Popescu Tariceanu. Parchetul General arata ca la baza protocoalelor cu Serviciul Roman de Informatii SRI) a stat Hotararea de Guvern din 2005, cand prim-ministru era.

Parchetul General, despre protocoalele cu SRI: Baza legala este o hotarre de Guvern din timpul lui Calin Popescu-Tariceanu

La baza protocoalelor cu Serviciul Roman de Informatii SRI) a stat Hotararea de Guvern din 2005 privind aprobarea Strategiei nationale anticoruptie pe perioada 2005 - 2007 si a Planului de actiune pentru implementarea acestei strategii, precizeaza vineri Parchetul General PG). in aceasta perioada premier al Romaniei a fost Calin Popescu-Tariceanu.

Parchetul General: Protocoalele cu SRI, semnate in baza unei hotarari de guvern date de Tariceanu. Reactia lui Dragnea

Ministerul Public a precizat ca incheierea unor protocoale pentru stabilirea procedurilor de comunicare cu CSAT, SRI, SIE si alte structuri de informatii s-a facut in baza unei hotarari de guvern adoptata in 2005, cand prim-ministru era Calin Popescu Tariceanu. Liviu Dragnea a comentat succint informatia-surpriza.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa solicitarea de revocare a procurorului general: Un nou asalt asupra justitiei! Tudorel Toader trebuie sa plece DE URGENTA din fruntea ministerului

Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea procurorului general Augustin Lazar, considerand cererea acestuia complet neadecvata. in acest context, Iohannis cere inca o.

Liviu Dragnea, dupa ce Vladimir Putin a amenintat Romania: Teodor Melescanu si Klaus Iohannis sa ne traduca aceste afirmatii(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa vina cu explicatii dupa ce liderul rus Vladimir Putin a atras atentia ca.

Dragnea, dupa consultarile cu Iohannis: Nu suntem de acord cu reluarea procesului legislativ pe legile justitiei. PSD i-a lasat presedintelui un set de principii privind garantarea independentei justitiei(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, cu prsedintele Klaus Iohannis ca social-democratii nu sunt de acord cu reluarea procesului legislativ cu privire la legile.

Liviu Dragnea, dupa consultari: in opinia noastra nu e nevoie sa reluam procesul legislativ, pentru ca exista acea ordonanta in Parlament

Liviu Dragnea a facut o serie de declaratii la iesirea de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema legilor justitiei. Am avut intalnire cu domnul presedinte Iohannis, pe tema legilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )