Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactie din ALDE, dupa atacul lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Reactie din ALDE, dupa atacul lui Klaus Iohannis

Tudor Tim-Ionescu, candidat ALDE la europarlamentare, a afirmat vineri, la Antena3, ca ALDE nu s-a prezentat la consultarile de la Cotroceni pentru ca nu crede in referendumul lui Klaus Iohannis. Reactia acestuia a . continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

Ludovic Orban, anunt bomba dupa consultarile cu Klaus Iohannis

Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura dupa alegerile europarlamentare din luna mai, a anuntat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat la un post de televiziune ca obiectivul.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa ce partidul lui Tariceanu nu s-a prezentat la consultari: ALDE nu este preocupat de situatia justitie din Romania(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a criticat, vineri, pe cei de la ALDE pentru faptul ca nu s-au prezentat la consultarile de la Palatul Cotroceni. Ar fi trebuit, tot astazi sa participe la consultari si.

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa cel mai mare exercitiu NATO in Marea Neagra. Ce le-a transmis militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, in portul militar Constanta, nave participante la Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu multinational derulat in apele teritoriale ale Romaniei si in apele.

Referendum 26 mai. Klaus Iohannis a chemat partidele ca sa-i spuna ce stiau deja toti romanii de la TV

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa incheierea primei runde de consultari cu liderii partidelor parlamentare. Seful statului a chemat azi la Palatul Cotroceni reprezentantii PNL, USR, PMP, UDMR si ai grupului parlamentar al minoritatilor nationale altele decat cea maghiara). Toti cei prezenti i-au spus presedintelui ca sunt de acord cu ideea convocarii referendumului [] .

Klaus Iohannis si generalul Nicolae Ciuca, prima aparitie impreuna dupa ce presedintele a castigat definitiv razboiul cu MApN pe tema mandatului sefului Statului Major al Apararii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, vineri, in Portul Contanta la exercitiul NATO Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu naval in apele teritoriale ale Romaniei, dar si in apele internationale al.

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul la Justitie este o incercare jalnica. Mi-am facut timp si i-am ascultat pe cei doi

Klaus Iohannis a vorbit, la finalul consultarilor de la Cotroceni, despre discutiile cu delegatia PSD. Iata principalele sale declaratii: Am avut o discutie pe Justitie, pe modificarile legilor.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Tentatiile si deciziile populiste afecteaza responsabilitatea in politicile economice

Responsabilitatea in politicile economice are de suferit de pe urma tentatiilor si deciziilor populiste, care nu ajuta deloc la rezolvarea problemelor reale cu care se confrunta societatea, considera presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )