Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si cel de la Sanatate, Florian Bodog, ar putea fi demisi din Guvern. Reactia lui Dragnea

Antena3 Antena3,
Surse: Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si cel de la Sanatate, Florian Bodog, ar putea fi demisi din Guvern. Reactia lui Dragnea

Potrivit unor surse politice, Liviu Dragnea ar vrea inlocuirea acestuia, pe motiv ca strica imaginea Guvernului. Pe lista demiterilor s-ar putea afla si ministrul Sanatatii, Florian. continuă pe Antena3

Greselile se pot corecta, erorile nu. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, o noua palma data limbii romane

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a dat lovitura cu o noua greseala gramaticala. Desi se afla in fruntea Ministerului Educatiei, si ar trebui sa fie un exemplu in ceea ce priveste limba.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Greselile se pot corecta, dar erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta,.

REPORTAJ Biblioteca pentru Pop. Ce carti a primit cu dedicatie de la bucuresteni ministrul Educatiei, Liviu Pop

Scandalul manualelor scolare si gravele probleme de background profesional ale ministrului Liviu Pop i-au scos pe bucuresteni in strada. Au pus mana de la mana si i-au trimis ministrului mai multe carti, pentru ca acesta sa-si poata completa educatia.

Protest inedit marti: Biblioteca pentru Pop, o actiune impotriva ministrului Educatiei Liviu Pop

Evenimentul Biblioteca pentru Pop este anuntat pentru marti in Piata Victoriei din Capitala, participantii urmand sa aduca fiecare o carte, solicitand demisia lui Liviu Pop din functia de ministru al Educatiei, scrie News. ro. Organizatorii isi motiveaza actiunea invocand scandalul manualelor scolare si gravele probleme de background profesional ale ministrului, solicitand sindicatelor din educatie si asociatiilor de parinti sa li se alature.

Concurenta in educatie: nu va mai fi competitie intre edituri, ci intre autori - ministrul Liviu Pop

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni ca transformarea editurii Didactice si pedagogice in societate comerciala pe actiuni cu capital integral de stat, cu scopul editarii de manuale, este legala si vine ca o solutie pentru ca elevii sa nu mai inceapa an de an scoala fara manuale. Acesta subliniaza ca nu va mai fi o competitie intre edituri, ci o competitie intre autori.

Liviu Pop poate fi fortat prin votul parlamentarilor sa plece de la Ministerul Educatiei

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, sustine, astazi, ca ministrul Educatiei, Liviu Pop, va trebui sa-si dea demisia, iar in caz contrar sa fie 'fortat ' prin votul parlamentarilor sa plece, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Ministrul educatiei, Pop nu este de acord cu educatia anticoruptie. Refuza predarea ei in scoli

Ministrul educatiei, Liviu Pop desi a decis introducerea de manuale pentru ora de dirigentie si sport nu este de acord si cu introducerea unei materii care sa vizeze anticoruptia, deoarece i se pare o .

Ministrul Educatiei, Pop nu este de acord cu educatia anticoruptie. Refuza predarea ei in scoli

Ministrul educatiei, Liviu Pop desi a decis introducerea de manuale pentru ora de dirigentie si sport nu este de acord si cu introducerea unei materii care sa vizeze anticoruptia, deoarece i se pare o .

Ministrul Liviu Pop, declaratii inainte de Motiune: Nu vad nici un motiv sa-mi dau demisia!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop a dat mai multe explicatii in legatura cu scandalul generat de lipsa manualelor in scoli si a dat asigurari ca aceasta situatie nu se va mai repeta. in acest.

Reactia lui Liviu Pop dupa intalnirea cu Dragnea: A fost o problema pe care am solutionat-o. Nu mi-a reprosat nimic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia, Pop mentionand ca nu a discutat despre o eventuala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )