Libnet.ro
UNICEF

12:31

UPDATE Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu. 45 Premierul, mesaj pe Facebook: Discutiile despre autonomia tinutului Secuiesc sunt in afara legii si nu merita luate in seama, reprezintand doar o incercare de destabilizare a unitatii Romaniei in anul Centenarului. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu.

Tudose: Refuz orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei; discutiile despre autonomia Tinutului Secuiesc sunt in afara legii

Premierul Mihai Tudose afirma joi intr-o postare pe Facebook, referindu-se la rezolutia adoptata la inceputul saptamanii de trei formatiuni maghiare - UDMR, PPMT si PCM - privind autononia Tinutului Secuiesc, ca refuza orice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei si ca discutiile pe aceasta tema sunt in afara legii.

Ludovic Orban: Respingem solicitarile UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc

PNL respinge solicitarile UDMR, PCM si PPMT privind autonomia tinutului secuiesc, a anuntat luni presedintele liberalilor, Ludovic Orban, citat de Agerpres: In ceea ce priveste autonomia teritoriala acest concept nu exista in sistemele democratice. Romania este una dintre tarile care acorda cele mai multe drepturi minoritatilor nationale.

Rezolutia privind autonomia Tinutului Secuiesc, pusa la zid de partide. Un act de ostilitate la adresa statului roman

Lideri politici din partide ca PSD, ALDE, PNL si PMP au criticat dur rezolutia formatiunilor maghiare din Romania privind autonomia Tinutului Secuiesc, precizand ca nu pot sustine un asemenea demers.

Mihai Tudose, catre UDMR: REFUZ orice dialog legat de AUTONOMIA Tinutului Secuiesc

Mihai Tudose loveste dur in UDMR! Premierula precizat joicarefuzaorice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei. in calitate de roman si.

Dragnea, despre rezolutia maghiarilor privind autonomia Tinutului Secuiesc: Neconstitutionala si de nenegociat

Liderul PSD Liviu Dragnea considera rezolutia semnata luni de cele trei formatiuni politice maghiare, UDMR, PPMT si PCM, privind obtinerea autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc drept neconstitutionala si de nenegociat, scrie News. ro.

Dragnea, despre rezolutia maghiarilor privind autonomia Tinutului Secuiesc: Neconstitutionala si de nenegociat

Liderul PSD Liviu Dragnea considera rezolutia semnata luni de cele trei formatiuni politice maghiare, UDMR, PPMT si PCM, privind obtinerea autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc drept neconstitutionala si de nenegociat.

Un reprezentant de la Budapesta a mediat negocierea dintre partidele maghiare din Romania, ce au dus la declaratia comuna privind autonomia tinutului secuiesc

Negocierile dintre cele trei partide ale minoritatilor maghiare, UDMR, PPMT si PCM, care au dus la semnarea unei declaratii comune prin care au cerut autonomia teritoriala a tinutului secuiesc, au fost mediate de.

Un reprezentant al premierului Ungariei a mediat negocierea intre cele trei partide maghiare din Romania a unei declaratii comune care cere autonomia tinutului secuiesc

Katalin Szili a fost insarcinatul premierului ungar Viktor Orban pentru medierea negocierilor intre cele trei partide ale minoritatii maghiare din Romania, transmite agentia de presa de stat din Ungaria, MTI. In urma negocierii mediate de un reprezentant al guvernului ungar, UDMR, PCM si PPMT au semnat o declaratie comuna prin care au cerut autonomia teritoriala a tinutului secuiesc, o cerere care incalca Constitutia Romaniei.

Tinutului Secuiesc, regiune autonoma cu organism legislativ si executiv

Rezolutia semnata luni, la Cluj-Napoca, de cele trei formatiuni politice maghiare UDMR, PPMT si PCM) arata ca se doreste obtinerea autonomiei teritoriale a Tinutului Secuiesc, care ar trebui sa devina o regiune autonoma in limitele sale istorice, cu organism de decizie cu competente legislative si executive regionale in domeniile educatiei, culturii, informarii, economiei, dar si domeniul functionarii propriului aparat de administratie publica. Liderii politici maghiari arata ca administratia Tinutului Secuiesc poate fi eficienta si va servi interesele cetatenilor, daca are la baza structura fostelor scaune Secuiesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )