Libnet.ro
UNICEF

10:31

Victor Ponta, urmatorul mare fugar din Romania, sustine Deutsche Welle. Reactia fostului premier

B1 B1,
Victor Ponta, urmatorul mare fugar din Romania, sustine Deutsche Welle. Reactia fostului premier

UPDATE: Fostul premier Victor Ponta a avut o reactie ironica vizavi de articolul Deutsche Welle. Eu, in weekend, voi fugi la Cornu cu familia si luni sunt la Parlament. Poate stiti dumneavoastra despre. continuă pe B1

DW: Victor Ponta, urmatorul fugar din Romania

Fostul premier Victor Ponta il foloseste pe fugarul Sebastian Ghita drept experiment pentru un plan personal: acela de a fugi din tara daca se ingroasa gluma cu dosarele sale de la parchet. Ipoteza.

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la jumatatea.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce Deutsche Welle a anuntat ca este urmatorul fugar: Voi fugi in weekend

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Deutsche Welle a venit cu ipoteza ca este urmatorul fugar din Romania. Cei de la Deutsche Welle au facut o gluma si daca dvs radeti, ca si mine, ne bucuram .

Victor Ponta, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Familia traditionala cu tinerica Irina Tanase

Victor Ponta il desfiinteaza pe Liviu Dragnea. Fostul premier acuza Guvernul PSD ca discuta foarte multe subiecte, mai putin cele care afecteaza viitorul economic al tarii. Victor Ponta da si un exemplu:.

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Piata farmaceutica din Romania a atins in 2017 circa 12 miliarde lei la pret de producator

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reuneste 16 situri de fabricatie din tara, ofera o serie de precizari cu privire la datele aparute in spatiul public la inceputul lunii aprilie cu referire la piata farmaceutici din tara noastra, se arata intr-un comunicat al patronatului, remis Redactiei.

Locul din Romania in care zapada are peste doi metri

Meteorologii avertizeaza, miercuri, ca este risc mare, de gradul patru, de producere de avalanse la Balea Lac, unde stratul de zapada masoara 2,45 metri. Risc mare de avalanse se inregistreaza la.

O mare companie germana pleaca din Romania. Ion Tiriac preia o parte din afacere

Doua companii, doi cumparatori. La asta pare sa se reduca afacerea Ergo, asigurator german care are ca principal actionar unul dintre cei mai mari reasiguratori din lume, Munich Re, si care, dupa declick-ul cu.

Drumurile din Romania sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeana

In timp ce drumurile europene au fost si in 2017 cele mai sigure drumuri din lume, cu o medie de 49 de accidente mortale la un milion de locuitori, Romania este pe ultimul loc in UE la acest indicator, in conditiile in care a avut cea mai mare rata a accidentelor mortale mortalitate din UE 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, dublu fata de media din UE), a anuntat astazi Comisia Europeana.

EXPLOZIE cumplita la cea mai mare MINA din Bolivia! Cel putin 8 morti si 15 raniti

O explozie intr-o mina din Bolivia a provocat, miercuri, moarte a cel putin 8 oameni si ranirea a altor 15. Incidentul care a avut loc in exploatarea minieraHuanuni, una din cele mai mari din Bolivia, a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )