Libnet.ro
UNICEF

18:15

Victor Ponta: Nu o sa vedeti acest subiect la televizor, dar il simtiti in buzunar. Povestea cu cresterea salariilor va ramane cea mai mare inselaciune din istorie!

B1 B1,
Victor Ponta: Nu o sa vedeti acest subiect la televizor, dar il simtiti in buzunar. Povestea cu cresterea salariilor va ramane cea mai mare inselaciune din istorie!

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa realizarilor economice ale actualei guvernari, criticand dur programul de guvernare al PSD intocmit de Darius Valcov. Reactia lui Ponta vine dupa ce. continuă pe B1

Victor Ponta: Politica bolsevica a conducerii PSD nu va face altceva decat sa distruga mai repede tot ce a fost acest partid

Victor Ponta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si a PSD. Fostul premier sustine, intr-o postare pe Facebook, ca absenta liderilor partidului de la inaugurarea noii Sali a Sporturilor din.

Victor Ponta:Daca vor primi de la Bucuresti doar vorbe frumoase, cetatenii Republicii Moldova o sa mearga spre Rusia

Prezent la sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, dedicata implinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, fostul premier roman Victor Ponta a afirmat ca saluta vorbele frumoase, insa a dat de inteles ca ar vrea ca Bucurestiul sa intreprinda mai multe actiuni ce ar contribui la modul practic la ridicarea nivelului de trai al cetatenilor din Republica Moldova.

A fost inaugurata noua sala a sporturilor din Targu Jiu. PSD-istii cu functii de conducere nu au participat, din cauza prezentei lui Victor Ponta

Noua sala a sporturilor din municipiul Targu Jiu a fost inaugurata duminica. Niciun social-democrat cu functie de conducere din judet nu a participat la inaugurarea Salii Sporturilor, iar surse spune ca motivul lipsei lor ar fi chiar prezenta fostului prim-ministru Victor Ponta. Si colegii de alianta, de la ALDE, au procedat la fel.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )