Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Continua mizeriile de campanie. Ilie Nastase isi arunca cafeaua peste un cort cu fata lui Basescu. Reactia PMP: Un mare golan

Adevărul Adevărul,
VIDEO Continua mizeriile de campanie. Ilie Nastase isi arunca cafeaua peste un cort cu fata lui Basescu. Reactia PMP: Un mare golan

Ilie Nastase, candidat pe listele UNPR la europarlamentare, a fost filmat in timp ce isi arunca nervos paharul de cafea peste un cort in care apare fostul presedinte, Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase, filmat in timp ce a aruncat cafea pe un cort electoral cu Traian Basescu. VIDEO

Ilie Nastase este in centrul unui nou scandal, dupa ce a vandalizat un cort de campanie electorala. Fostul tenismen a fost filmat in timp ce arunca un pahar plin cu cafea pe un cort ce apartine formatiunii politice conduse de Traian Basescu. Ilie Nastase deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare din data de 26 mai [] .

VIDEO Ilie Nastase, filmat aruncand cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP

Ilie Nastase, candidat al UNPR la europarlamentare a fost filmat in timp ce arunca cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP din zona Pietei Victoria. Imaginile au fost postate pe Facebook de liderul PMP Bucuresti, Cristian Petrescu.

VIDEO UPDATE Ilie Nastase, filmat aruncand cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP

Ilie Nastase, candidat al UNPR la europarlamentare, a fost filmat in timp ce arunca cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP din zona Pietei Victoria. Imaginile au fost postate pe Facebook de liderul PMP Bucuresti, Cristian Petrescu.

Traian Basescu, dupa ce Ilie Nastase a aruncat cafea pe afisul PMP: Ce a fost si ce a ajuns, saracul. Dumnezeu cu el!(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut marti seara o reactie dupa ce fostul tenismen Ilie Nastase, candidatul care deschide lista UNPR pentru europarlamentare, a fost filmat in timp ce arunca un pahar cu cafea.

Ilie Nastase, gestul facut pe un afis cu Traian Basescu. Reactia fostului campion mondial a ajuns virala (VIDEO)

Fostul campion mondial la tenis, Ilie Nastase, in varsta de 72 de ani, cel care deschide listaUNPR la alegerile europarlementare de anul acesta, este surprins cand arunca cu cafea peste un cort din campania.

Ilie Nastase, gestul facut pe un afis cu Traian Basescu. Reactia fostului tenismen a ajuns virala (VIDEO)

Fostul tenismen,Ilie Nastase, in varsta de 72 de ani, candidat la alegerile europarlamentare pe lista UNPR, este surprins cand arunca cu cafea peste un cort din campania partidului PMP,unde se.

Ilie Nastase, gest reprobabil! Candidatul UNPR la europarlamentare, filmat aruncand cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un cort electoral al PMP (VIDEO)

Ilie Nastase se remarca, din nou, printr-un gest miselesc. Fostul mare sportiv, candidat la europarlamentare din partea UNPR, a fost surprins, marti, aruncand cu cafea peste fotografia lui Traian Basescu de pe un.

Traian Basescu, dezgustat de gestul lui Ilie Nastase: Saracul, ce-a fost si ce-a ajuns. Dumnezeu cu el!

Fostul presedinte Traian Basescu s-a aratat, marti, la B1TV, dezgustat de gestul fostului tenismen Ilie Nastase care a fost filmat in timp ce a turnat cafea pe un afis electoral cu poza lui Basescu. Ilie Nastase este cap de lista UNPR la europarlamentare, in timp ce Traian Basescu este cap de lista PMP la europarlamentare.

Basescu, despre Ilie Nastase: Ce a fost si ce a ajuns, saracul....

Traian Basescu a refuzat sa comenteze gestul facut de Ilie Nastase, care a fost filmat aruncand cu cafea peste imaginea fostului presedinte de pe un cort electoral al PMP, comentand doar ce a fost si ce a ajuns, saracul.

Ilie Nastase, dupa ce a aruncat cafea pe un cort electoral al PMP: S-a nimerit sa fie Basescu, putea sa fie Ciolos, sau Ponta, sau Dragnea, sau Tariceanu

Fostul tenisman Ilie Nastase, candidat UNPR la europarlamentare, a scris, marti seara, pe Facebook, ca s-a nimerit sa fie un cort electoral al lui Traian Basescu cel pe care a aruncat cafea, dar putea sa fie al oricarui alt lider politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )