Libnet.ro
UNICEF

05:15

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila, reactie dura dupa ce a fost criticata: Responsabilitatea pentru ce s-a intamplat o poarta intreaga clasa politica

B1 B1,
CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila, reactie dura dupa ce a fost criticata: Responsabilitatea pentru ce s-a intamplat o poarta intreaga clasa politica

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie foarte dura dupa ce a fost criticata pentru avansarea ideii unui referendum pentru inasprirea pedepselor pentru crima, viol si pedofilie. Dupa ce i-a fost aratat. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, a prefectului judetului Olt si a sefului IPJ: Cei care au gresit sa plateasca

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, Ion Buda, in urma neregulilor care au iesit la iveala in cazul crimei de la Caracal.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila: STS deocamdata a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile

Premierul Viorica Dancila acuza Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) ca a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile referitoare la cazul crimelor in Caracal. intr-un nou mesaj.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului: Fac un apel catre Presedinte pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT

Premierul Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului crimelor din Caracal. intr-o postare pe Facebook, prim-ministrul anunta ca l-a trimis pe ministrul de Interne,.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila isi pune cenusa in cap pentru incapacitatea autoritatilor, dar gafeaza la randul sau. Ce a spus premierul de orele la care tanara ceruse ajutor (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a iesit public, sambata, in conferinta de presa pentru a incerca sa mai spele din rusinea autoritatilor romane care au esuat in a salva viata unei tinere care le-a dat to.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila: Analizez ideea unui referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, sambata, infiintarea unui grup de lucru interinstitutional pentru pentru eficientizarea timpilor de raspuns in caz de interventii, grup condus de Raed Arafat, in.

Cazul Caracal - Viorica Dancila vrea un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol, pedofilie Luam in calcul o OUG pentru eliminarea tuturor deficientelor legislative identificate

Viorica Dancila vrea un referendum pentru inasprirea pedepselor pentru crima, viol si pedofilie, anuntul fiind facut de premier, sambata, in contextul cazului de la Caracal.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sedinta de urgenta la Guvern: Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Nicolae Moga, Raed Arafat si directorul STS (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a convocat la Palatul Victoria, sambata de la ora 12, pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ministrul Les: Am propus ca STS sa treaca in subordinea MApN. Dispunem si de infrastructura, si de resursa umana specializata pentru 112

Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, propune ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) sa treaca in subordinea MApN, fiind unica solutie pentru reformarea acestei structuri, si a explicat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )