Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cristian Tudor Popescu trage un SEMNAL de ALARMA! Ce se intampla dupa caderea Guvernului: Nu e de bine!

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu trage un SEMNAL de ALARMA! Ce se intampla dupa caderea Guvernului: Nu e de bine!

Cristian Tudor Popescu a salutat caderea Guvernului, joi, in urma depunerii motiunii de cenzura de catre Opozitie. Mircea Badea, reactie ORIBILA dupa ce a cazut Guvernul Totusi,. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, o noua lovitura pentru PSD: A invatat de la Partidul Comunist

Liderii PSD s-au certat intre ei in timpul sedintei pe care au organizat-o la doar o zi dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat stenogramele din timpul sedintei, dar si afirmatia lui Marian Oprisan, potrivit careia daca scrii proasta Romaniei pe Google, la rezultate apare Viorica .

Cristian Tudor Popescu, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot!

Cristian Tudor Popescu a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca prin votul de la motiune urmasul guvernului ceausist, guvernul Dancila, a fost daramat in mod democratic. Ceausismul a.

Cristian Tudor Popescu desfiinteaza filmul Joker: Asa si Hitler trebuia sa ia Nobelul pentru Literatura

Jurnalistul, scriitorul si criticul de film Cristian Tudor Popescu critica dur filmul Joker, in regia lui Todd Philips, si care il are in rol principal pe Joaquim Phoenix. Pelicula, care a primit recent Premiul.

Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura

Surpriza pentru presedinte! Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis. Ce se intampla dupa motiunea de cenzura. Viorica Dancila ii da lovitura de gratie lui Klaus Iohannis Viorica Dancila, sefa PSD, ii da lovitura de gratie presedintelui Klaus Iohannis. Surse politice, citate de Mediafax, au dezvaluit ca premierul isi va prezenta programul .

Digi24: CTP face radiografia situatiei politice, dupa motiunea de cenzura. Cine devine personajul cel mai periculos

Ceea ce s-a intamplat joi la votul de la motiunea de cenzura se va rasfrange asupra campaniei electorale care va incepe oficial la 12 octombrie. Ierarhia candidatilor ar putea suferi reconfigurari. in opinia lui Cristian Tudor Popescu, Mircea Diaconu are de castigat din toata aceasta poveste, in timp ce Victor Ponta devine personajul cel mai periculos. Asta nu-l va impiedica, totusi, pe presedintele Klaus Iohannis sa castige alegerile, crede gazetarul.

CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot! Revolutia este salbatica!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie incredibila si si-a spus parerea in legatura cu faptul ca Guvernul Dancila a picat, pe 10 octombrie. CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului CTP a reactionat intr-o maniera similara si efervescenta ca intotdeauna. A comparat Guvernul condus de Viorica Dancila cu unul comunist. Mai mult, reactia sa incredibila .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )