Libnet.ro
UNICEF

09:45

CTP, reactie virulenta dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata premier: Aceasta doamna e o bataie de joc pentru Romania. E o vida

B1 B1,
CTP, reactie virulenta dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata premier: Aceasta doamna e o bataie de joc pentru Romania. E o vida

Cristian Tudor Popescu lanseaza un val de critici la adresa Vioricai Dancila, desemnata de presedintele Klaus Iohannis sa preia functia de premier. Jurnalistul a declarat, la Digi 24, ca prim-ministrul. continuă pe B1

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost desemnata premier de Iohannis

Premierul desemnat al PSD, Viorica Dancila, a spus miercuri seara, ca pentru Romania este foarte important programul de guvernare, iar pentru aplicarea in continuare a acestuia asteapta votul din.

Reactia lui Mihai Fifor dupa ce Viorica Dancila a fost nominalizata pentru functia de premier

Viorica Dancila este cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca pentru functia de premier, a opinat Mihai Fifor. Viorica Dancila este un om care nu a putut fi contestat profesional, e cea mai.

LIVE TEXT VIDEO Dragnea iese in conferinta de presa, dupa ce Viorica Dancila a fost propusa in CEx pentru functia de premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa o prezinte pe Vasilica Viorica Dancila ca propunere a PSD pentru functia de premier, intr-o conferinta de presa dupa Comitetul Executiv National al PSD, la sediul partidului din bulevardul Kiseleff.

Viorica Dancila a fost acceptata premier

ACTUALIZARE 19:05 Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila. *ACTUALIZARE 18:50 Viorica Dancila: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare *ACTUALIZARE 18:30 Liviu Dragnea: Vom convoca Parlamentul in sesiune extraordinara.

Viorica Dancila a fost acceptata premier

Viorica Dancila a fost acceptata premier, de catre Presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a declarat: Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului Guvern, de desemnarea premierului. Astazi, toata ziua, am ascultat opiniile si argumentele politicienilor, dar am reusit ieri, aseara, astazi, intre intalniri, sa ascult si opinia oamenilor simpli, sa citesc mesaje, inclusiv pe retele de socializare.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost propusa de Nicolae Badalau. Am vrut sa fie constienta de riscurile la care se expune

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. Am discutat si stabilit impreuna care va fi propunerea noastra pentru functia de premier. A fost o procedura.

Klaus Iohannis a decis. Viorica Dancila, desemnata premier: ii dau PSD-ului inca o sansa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca a decis sa o desemneze pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de premier. Am ascultat foarte multe opinii legate de formarea noului guvern, de.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost propusa pentru functia de premier: Trebuie sa gandesc pozitiv (VIDEO)

Viorica Dancila a facut prima declaratie publica dupa ce a fost propusa de PSD pentru functia de premier. Surprinsa de jurnalisti in momentul in care iesea din sediul PSD, Dancila a.

Liderul grupului social-democrat din Parlamentul European o felicita pe Viorica Dancila

Liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, Gianni Pittella, a declarat miercuri, dupa ce Viorica Dancila a fost numita de presedintele Klaus Iohannis in fruntea viitorului guvern al.

VIDEO Cum vorbeste Viorica Dancila in engleza. Discurs sustinut la Bruxelles in 2017

Competentele lingvistice in limba engleza ale Vioricai Dancila, propusa premier de PSD, au fost puse la indoiala dupa ce europarlamentarul PSD a aparut intr-un scurt interviu raspunzand in romana la intrebari adresa in engleza. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi ca Dancila stie engleza si franceza. Iata cum vorbeste Viorica Dancila limba engleza: un discurs citit in 2017 la o expozitie cu caracter cultural.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )