Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dragnea, reactie dupa ce Iohannis a respins revocarea lui Kovesi

Antena3 Antena3,
Dragnea, reactie dupa ce Iohannis a respins revocarea lui Kovesi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Pitesti, ca nu vrea sa-si exprime parerea cu privire la un eventual conflict de natura contitutionala intre Guvern si presedintele Klaus. continuă pe Antena3

Dragnea, despre sesizarea CCR dupa ce presedintele a respins revocarea lui Kovesi: Ca inginer, nu-mi dau cu parerea despre conflict constitutional. Politic, n sustinem pe ministrul Justitiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Pitesti, ca nu vrea sa-si exprime parerea cu privire la un eventual conflict de natura contitutionala intre Guvern si presedinte dupa ce Klaus Iohannis a refuzat propunerea de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a precizat ca il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, relateaza News. ro.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader a avut o prima reactie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA. in conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de.

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

Iohannis: Nu exista absolut niciun temei pentru sesizarea CCR n legatura cu revocarea lui Kovesi. Putem ntelege ca ministrul Justitiei e nemultumit, dar procedura s-a ncheiat

Nu exista absolut niciun temei si niciun conflict constitutional intre presedinte si guvern privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, a precizat miercuri seful statului, Klaus Iohannis. El a comentat ironic nemultumirea personala a ministrului Justitiei Tudorel Toader pentru fraptul ca a refuzat sa o inlature pe Kovesi de la sefia DNA, adaugand ca, din punctul sau de vedere, procedura s-a incheiat, iar judecatorii Curtii Constitutionale nu au ce sa decida.

TRAIAN BASESCU anticipeaza DECIZIA lui IOHANNIS privind revocarea SEFEI DNA:Presedintele trebuie sa tina cont nu doar de realitatile autohtone...

Seful statului, Klaus Iohannis, nu va decide sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA deoarece trebuie sa tina cont nu doar de realitatile autohtone, ci si de felul cum este.

Klaus Iohannis, reactie dupa plecarea Elenei Udrea in Costa Rica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de rechemare in taraa lui Ion Vilcu, ambasador al Romaniei in mai multe state, printre care si Costa Rica. Acesta ar putea fi schimbat din.

Gigi Becali, reactie dupa alegerile FRF: Romanul vanzator se vinde pe doua chiftele

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, s-a declarat debusolat dupa infrangerea lui Ionut Lupescu in alegerile pentru presedintia FRF. Niciodata in viata mea nu am fost asa de debusolat. ori sunt eu aerian si.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa moartea mamei sale

Anamaria Prodaneste ingenuncheata de durere, dupa ce mama ei, interpretade muzica populara Ionela Prodan, a murit. Impresara a facut primele declaratii, dupa ce artista s-a stins din viata,.

Cornel Gales, prima reactie dupa moartea Ionela Prodan: In alta dimensiune se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara

Cornel Gales a transmis un mesaj dupa aflarea vestii ca Ionela Prodan a murit. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Vazand cum ni se duc artistii, nu pot sa ma gandesc decat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )