Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu (PNL), prima reactie dupa ce PSD a anuntat ca depune plangere penala impotriva sa: Perfect. Voi avea in premiera ocazia sa le arat procurilor unde si cum s-a furat (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu (PNL), prima reactie dupa ce PSD a anuntat ca depune plangere penala impotriva sa: Perfect. Voi avea in premiera ocazia sa le arat procurilor unde si cum s-a furat (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu a reactionat, in direct la emisiunea Talk B1 moderata de Laurentiu Botin, dupa ce PSD a anuntat ca va depune plangere impotriva sa, pentru ca ar fi pus in pericol securitatea. continuă pe B1

Florin Citu (PNL): Guvernul PSD-ALDE a masluit cifrele ca sa nu prezinte o rectificare bugetara negativa. Informatiile vor ajunge la toate institutiile care trebuie sa ne apere de hoti (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca datele din documentele pentru rectificarea bugetara sunt false. Demnitarul afirma ca Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, si functionarii din institutie au.

Florin Citu (PNL) acuza Guvernul PSD ca a masluit rectificarea bugetara

Datele din documentele pentru rectificarea bugetara sunt false si toti vinovatii vor raspunde, susti.

PSD depune plangere penala impotriva lui Rares Bogdan si Florin Citu: Pun in pericol securitatea nationala

PSD a anuntat, marti, ca va face o plangere penala impotriva lui Rares Bogdan si impotriva senatorului PNL Florin Citu, care au dezinformat, in mod constient, cu privire la rectificarea.

PSD ameninta ca il da in judecata pe Florin Citu

Social democratii au reactionat la acuzatiile senatorului PNL Florin Citu , potrivit caruia Ministerul de Finante si Comisia de Prognoza ca au masluit datele rectificarii bugetare, si spun ca liberalii dezinformeaza in mod constient populatia.

FLORIN CITU: Datele in documentele pentru rectificarea bugetara sunt false

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca datele in documentele pentru rectificarea bugetara sunt false si subliniaza ca toti vinovatii vor raspunde. in replica, PSD anunta ca va face o plangere penala impotriva reprezentantilor PNL.

Florin Citu: Guvernul pregateste o RECTIFICARE BUGETARA care incalca legile in vigoare. PNL cere comsiie de ancheta

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, acuza guvernul ca pregateste o rectificare bugetara care incalca legea. in acest context, liberalilor solicita infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

FLORIN CITU: Rectificarea bugetara ar trebui retrasa si facuta o rectificare negativa

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a afirmat luni ca rectificarea bugetara ar trebui retrasa si propusa o rectificare negativa, acuzand ca exista o gaura in buget de 9 miliarde de lei.

Florin Citu: Rectificarea bugetara este ilegala. Ascunde o gaura in buget de peste 9 miliarde lei

Rectificarea bugetara este ilegala si aAcunde o gaura in buget de peste 9 miliarde lei, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de luni. Deficitul bugetar APROBAT prin legea.

Prima reactie a Politiei, dupa ce o bucuresteanca a sunat la 112 sa reclame un incident in centrul Bucurestiului

O bucuresteanca a sunat la 112 pentru a reclama un incident socant in centrul Bucurestiului. Desi parea o urgenta, autoritatile au reactionat tardiv. Acum, Politia a avut o prima reactie la ce s-a.

Florin Citu: Rectificarea bugetara incearca sa ascunda o gaura de 9 miliarde de lei din bugetul Romaniei. Se ascunde o frauda

Senatorul liberal Florin Citu a criticat luni adoptarea rectificarii bugetare despre care spune ca ar incerca sa ascunda o gaura in bugetul Romaniei de 9 miliarde de lei. Liberalul a atras atentia ca rectificarea incalca doua articole de lege si i-a ceruit ministrlui de Finante Eugen Teodorovici sa revina asupra bugetului pe 2019 si sa si-l asume: Este clar ca acea gaura de 9 miliarde de lei pare o frauda, acesti bani au disparut undeva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )