Libnet.ro
UNICEF

15:30

Grapini, reactie dupa protestul diasporei: Ma duc cu groaza la Bruxelles

Antena3 Antena3,
Grapini, reactie dupa protestul diasporei: Ma duc cu groaza la Bruxelles

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat ca se intoarce cu groaza in Parlamentul European, unde va trebui sa dea explicatii despre incidentele din Piata Victoriei, care afecteaza imaginea Romaniei. continuă pe Antena3

Grapini, dupa mitingul diasporei: Ma duc cu groaza la Bruxelles, pentru ca nu da bine

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca se intoarce cu groaza in Parlamentul European, unde va trebui sa dea explicatii despre incidentele din Piata Victoriei, care afecteaza imaginea Romaniei inclusiv in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE.

Maria Grapini, dupa protestul Diasporei: Ma ntorc cu groaza la Bruxelles. Aparem ca o tara instabila

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat duminica, pentru Mediafax, ca se intoarce cu groaza in Parlamentul European, unde va trebui sa dea explicatii despre incidentele din Piata Victoriei, care afecteaza imaginea Romaniei inclusiv in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE.

Adrian Nastase, reactie dupa protestul de vineri

Fostul premier Adrian Nastase scrie despre evenimentele recente si face un apel la echilibru, in timp ce remarca faptul ca dreapta se foloseste de acest prilej pentru a-si avansa propria agenda.

Ce teorii ale conspiratiei au aparut dupa protestul diasporei. Aici se bat serviciile franco-germano-olandeze cu cele americano-ruse

Pentru unii analisti, mitingul de vineri a fost mai mult decat o revolta a diasporei. Bogdan Chirieac, fost jurnalist de politica externa, crede ca interesul americanilor a provocat ciocnirea dintre jandarmi si protestatari. Colonelul Mircea Dogaru merge si mai departe: Piata Victoriei a fost un camp de lupta intre serviciile franco-germano-olandeze si tabara americano-rusa. Nici Ion Cristoiu nu lipseste din tabloul conspirationist.

Mircea Diaconu, reactie dupa violentele de la protest: Nu am vazut asa ceva decat la maidanezi

Europarlamentarul Mircea Diaconu spune ca violentele de la protestul diasporei nu au parut spontane, iar cei care au atacat jandarmii aveau comportamentul unor trupe paramilitare. Protestele sunt un mijloc.

Protestul diasporei: unde vor fi azi mitinguri si ce spune Dragnea

Astazi, 10 august 2018, este programat protestul diasporei. Cu un pic de noroc, evenimentul s-ar putea sa adune la un loc cei mai multi protestatari impotriva regimului PSD. in Piata Victoriei din Bucuresti, se vor intalni astazi romani din toate colturile lumii. Primele detalii despre protestul diasporei au ajuns online in urma cu aproximativ doua [].

Filmul interventiei Jandarmeriei la protestul diasporei din Piata Victoriei

Protestul diasporei din Piata Victoriei de vineri seara a degenerat si s-a ajuns la violente. Jandarmeria a facut precizari in legatura cu modul de interventie al fortelor de ordine.

Bilantul violentelor de la protestul diasporei din Piata Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Bilantul ranitilor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizati. Printre raniti se numara si 24 jandarmi.

Olguta, despre protestul Diasporei: S-au platit autobuze, autocare! Nu aud decat o injuratura...

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca protestul Diasporei nu este, de fapt, al Diasporei, caci oamenii stransi in Piata Victoriei au fost adusi cu autobuzele si autocarele de la alte partide. Ea a mai spus ca,.

Ion Cristoiu, despre protestul diasporei: Acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revolutiei

Ion Cristoiu a comentat in emisiunea Editie Speciala cu Razvan Dumitrescu si Mircea Badea protestul diasporei. Jurnalistul sustine ca s-a incercat provocarea unei emotii colective. Eu am spus si.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )