Libnet.ro
UNICEF

20:15

Guvernul Dancila, reactie CATEGORICA dupa ofensiva din SIRIA! Declaratii de ULTIM MOMENT: Romania sustine si este solidara cu...

B1 B1,
Guvernul Dancila, reactie CATEGORICA dupa ofensiva din SIRIA! Declaratii de ULTIM MOMENT: Romania sustine si este solidara cu...

In contextul atacului asupra Siriei, lansat de fortele occidentale conduse de SUA, Guvernul Romaniei reitereaza condamnarea atacului chimic din 7 aprilie 2018, soldat cu victime in randul populatiei civile, in te. continuă pe B1

Liderul suprem al Iranului, DEZLANTUIT dupa ATACUL din SIRIA: Au comis o CRIMA! Trebuie trasi la RASPUNDERE

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei a condamnat atacurile aeriene ale statelor occidentale in Siria, catalogandu-i criminali pe presedintele american, presedintele francez si prim-ministrul br.

Razboi in Siria. Seful Statului Major al SUA, anuntul momentului, dupa atacul din Siria

Loviturile efectuate de SUA, Franta si Regatul Unit impotriva programului de arme chimice al Siriei s-au incheiat, a indicat, la Washington, vineri seara ora locala, sambata dimineata - ora Romaniei),.

Halep, tot fara iubit: Reactie categorica dupa ce s-a scris ca Simona e curtata de un barbat machedon

Pentru a doua oara in ultima jumatate de an, a fost demontat scenariul potrivit caruia Simona Halep ar fi implicata intr-o relatie amoroasa.

Klaus Iohannis, reactie pe Twitter dupa atacul din Siria: Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici

Presedintele Klaus Iohannnis afirma, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, ca Romania isi reitereaza condamnarea cu privire la utilizarea armelor chimice in Siria, care nu este deloc justificata. Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici.

Marturiile unui reporter, martor al atacului din Siria: Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene

Un reporter al postului CBS, martor al atacului din Siria, a descris atmosfera traita acolo. Am auzit foarte clar cum rachetele survolau cerul spre tintele guvernamentale siriene. Umaream conferinta de.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Ce au facut rusii in timpul atacului SUA din Siria

Rusia nu si-a folosit sistemele de aparare antiaeriana din Siria pentru a contracara atacurile occidentale asupra unor instalatii ale regimului de la Damasc, a transmis sambata Ministerul Apararii de la.

SUA, Marea Britanie si Franta AU ATACAT tinte din Siria! PRIMELE IMAGINI si reactii internationale! (VIDEO, FOTO)

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva.

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat tinte din Siria

Rusia: Astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva civililor din Duma in urma cu o saptamana. Rusia a trasnmis ca astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte. Distribuie pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )