Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iohannis, prima reactie dupa referendum: Desi diferiti, suntem toti romani

Adevărul Adevărul,
Iohannis, prima reactie dupa referendum: Desi diferiti, suntem toti romani

Discriminarea unei minoritati doar pe baza faptului ca nu are aceleasi credinte, valori, religie sau origine ca majoritatea reprezinta o abordare care ne duce cu gandul la anii intunecati ai dictaturilor, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, prima reactie dupa referendum

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in urma rezultatului de la referendumul pentru familie, care a avut loc in zilele de 6 si 7 octombrie 2018. Seful statului sustine ca desi diferiti, suntem toti rom.

Iohannis, prima iesire publica dupa referendum: Romnia apartine tuturor romnilor. Desi diferiti, suntem toti romni si vrem sa mergem mai departe mpreuna

In prima iesire publica dupa referendum, cu ocazia ceremoniei de decorare a unor supravietuitori ai Holocaustului, presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca pacea sociala a fost pusa in pericol in Romania, dand exemplul referendumul pentru familie. Romania apartine tuturor romanilor. Desi diferiti, suntem toti romani si vrem sa mergem mai departe impreuna, a spus seful statului.

Dan Barna, despre referendum: Romania este o natiune toleranta, care a refuzat sa faca pasi inapoi

Liderul USR, Dan Barna, a avut o prima reactie, dupa ce BEC a anuntat o prezenta extrem de mica la referendumul privind familia traditionala. El a spus ca Romania de luni va fi aceeasi ca Romania de.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Liviu Plesoianu, reactie dupa rezultatele dezastruase de la referendum: Deci, popor roman?

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta duminica pe Facebook ca a votat la referendum si comenteaza ultimele date oferite de BEC cu privire la prezenta la vot. Eu am votat. Am explicat pe larg deja faptul ca.

Crin Antonescu, prima reactie in conflictul din PNL: Cred ca e altceva

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca puciul din PNL are cu totul alt substrat decat votul de la referendum. Eu nu sunt membru activ in conducerea partidului. Nu stiu exact ce se.

Sociologul Vladimir Ionas, reactie dupa ce anuntase o prezenta de 32% la referendum: Nu pot explica ce s-a intamplat

Sociologul Vladimir Ionas de la Avangarde a facut un comentariu dupa rezultatul de la referendumul pentru redefinirea familiei. Am spus cu cateva zile inainte de referendum ca pe estimarile noastre prezenta.

Reactia unui preot profesor universitar dupa referendum: Biserica trebuie sa isi reconsidere pozitia in societate

Preotul Cosmin Santi, cadru didactic al Facultatii de Teologie,din cadrul Universitatii Valahia Targoviste si preot paroh in Viforata, judetul Dambovita, a avut, marti, o reactie vehementape.

Iohannis, dupa referendum: Romania apartine tuturor romanilor! Trebuie sa trecem peste discursul urii. Sa privim spre viitor fara spaime provocate de pericole imaginare

Klaus Iohannis lanseaza un apel la unitate. Presedintele a sustinut ca in campania premergatoare referendumului privind familia traditionala s-a manifestat un discurs al urii, ce trebuie lasat in urma. Tot.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Presedintele Klaus Iohannis, niciun cuvant despre referendum

Prima reactie a PSD dupa inchiderea urnelor: 4 milioane de romani au iesit astazi sa voteze. 4 milioane este gigant (VIDEO)

Codrin Stefanescu este primul social-democrat care a reactionat, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care, potrivit datelor partiale, referendumul pentru redefinirea familiei are sanse mari sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )