Libnet.ro
UNICEF

12:15

Iohannis, prima reactie la OUG privind legile Justitiei:Au introdus peste noapte noi conditii. Se ignora si avizele CSM

Adevărul Adevărul,
Iohannis, prima reactie la OUG privind legile Justitiei:Au introdus peste noapte noi conditii. Se ignora si avizele CSM

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima reactie in ceea ce priveste Ordonanta de Urgenta pentru legile Justitiei, acesta criticand Guvernul si coalitia PSD-ALDE. continuă pe Adevărul

OUG privind legile justitiei - discutata de Executiv

Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor.

OUG privind legile justitiei, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind legile justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial astazi, la peste 24 de ore dupa ce a fost adoptata in Guvern.

Prevederile OUG privind legile justitiei nu sunt retroactive

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a stabilit, ieri, ca prevederile ordonantei de urgenta 92/2018 prin care s-au operat noi modificari la legile justitiei, se vor aplica doar pentru viitor. CSM a decis ca in acest moment, din Directia Nationala Anticoruptie si din Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism vor pleca doar procurorii care au ajuns prin delegare in posturile respective. Procurorii care au intrat in DNA si DIICOT pe baza de concurs sau interviu vor ramane pe posturi, chiar daca nu au cei 10 ani de experienta, stabiliti prin OUG 92/2018.

PNL a depus la Avocatul Poporului solicitarea prin care cere ca institutia sa conteste la CCR ordonanta de urgenta privind legile Justitiei

Reprezentanti ai PNL au depus la Avocatul Poporului solicitarea ca institutia sesizata sa atace la CCE OUG privind legile Justitiei, act adoptat de Guvern luni.

Augustin Lazar ii cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe tema OUG privind legile Justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii cere Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa sesizeze CCR pe tema recentei OUG adoptate de Guvern pe tema legilor Justitiei. in cursul zilei de astazi, 17.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader se afla la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni informeaza News. ro.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader a fost duminica seara la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu a spus ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a aflat, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni informeaza News. ro.

Parchetul General a publicat un punct de vedere referitor la proiectul OUG privind legile justitiei: unele modificari incalca Constitutia

Parchetul General a publicat, duminica noaptea, pe contul oficial de Facebook, un punct de vedere privind proiectul ordonantei de urgenta de modificare a legilor justitiei, in timp ce Tudorel Toader ar fi la sediul PSD, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre OUG.

Lazar, despre efectele OUG privind legile justitiei: Si noi vrem sa stim. Vom face o analiza

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, miercuri dimineata, referindu-se la ordonanta de urgenta privind legile justitiei, ca se face o analiza pe efectele acestui act normativ, in conditiile in care exista neclaritati legate de pentru procurorii din parchete.

Iohannis desfiinteaza ordonanta pe legile Justitiei:Au introdus peste noapte noi conditii. Se ignora si avizele CSM

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima reactie in ceea ce priveste Ordonanta de Urgenta pentru legile Justitiei, acesta criticand Guvernul si coalitia PSD-ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )