Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

Presedintele Iohannis, prima reactie dupa demiterea Guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de .

UPDATE. Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a partidelor de opoziti.

Premierul Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Plecam cu datoria implinita

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Raman la sefia PSD, sambata imi lansez candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

SONDAJ Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?

Dupa ce motiunea de cenzura a trecut si guvernul Dancila a fost demis, a inceput batalia pentru viitorul guvern. Presedintele Iohannis incepe maine consultarile cu partidele, dar se prefigureaza, deja, mai multe optiuni, in functie de preferintele fiecarei grupari. Sondaj HotNews. ro: Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?.

POLITIA, prima REACTIE dupa ce FLORIN PASTRAMA a fost BATUT! Replica SENZATIONALA data de oamenii legii...

Politia a oferit prima reactie in scandalul care a provocat valva maxima pe scena mondena! Oamenii legii au facut aceasta declaratie, dupa ce Florin Pastrama, sotul lui Brigitte Sfat, a fost implicat.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )