Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, prima reactie dupa atacul lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, prima reactie dupa atacul lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat la atacul dur lansat de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a criticat PSD. Nu vorbesc. A vorbit presedintele destul. A venit suparat din. continuă pe Antena3

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila si-a iesit din pepeni in direct

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, in cadrul unei emisiuni de radio, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Andreea Raicu a postat un mesaj de suflet pe pagina sa.

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct: Fii recunoscator...

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Artistul s-a enervat in timpul unui interviu, la un post de radio, dupa ce.

Liviu Dragnea se apara in dosarul Belina: 99% dintre baltile din Romania sunt inchiriate catre firme

Liviu Dragnea a avut duminica seara prima reactie dupa ce procurorii DNA au inceput urmarirea penala pe numele lui Sevil Shhaideh si au cerut Camerei Deputatilor incuviintarea inceperii.

Prima reactie venita din partea lui Iohannis, dupa atacul lui Liviu Dragnea: Este un neadevar

Administratia Prezidentiala raspunde atacurilor venite din partea lui Liviu Dragnea. Seful PSD a afirmat ca Iohannis s-ar afla in SUA in vacanta, desi seful statului a participat la Adunarea.

Liviu Dragnea. dupa sedinta PSD: Toti colegii le-au cerut sa nu demisioneze. Intram intr-o zona periculoasa (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat la finalul sedintei partidului privind soarta in guvern a lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ca partidul sau adunat in Biroul Permanent National a decis.

Liviu Dragnea, dupa sedinta PSD: Toti colegii le-au cerut sa nu demisioneze. Intram intr-o zona periculoasa (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat la finalul sedintei partidului privind soarta in guvern a lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ca partidul sau adunat in Biroul Permanent National a decis.

Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta cruciala de la PSD: Toti colegii mi-au cerut ferm sa nu demisioneze Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Sunt sute de exemple precum Insula Belina

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit luni, la finalul sedintei PSD, despre decizia conducerii PSD de a le sustine pe vicepremierul Sevil Shhaideh si pe ministrul delegat al Fondurilor Europene, Rovana.

Fiul lui Liviu Dragnea conduce cel mai puternic VW Golf modificat in Romania (FOTO)

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea este pasionat de masini si detine o gama variata de autoturisme de lux in garajul sau, potrivit autobild. ro. in timp ce Liviu Dragnea se confrunta cu.

Liviu Dragnea sustine ca va fi chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca se asteapta sa fie chemat la DNA in dosarul Belina. Nu am fost chemat la DNA, a spus Liviu Dragnea, duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Liviu Dragnea, compromis cu Iohannis pe legile justitiei: Ce modificare doreste (VIDEO)

Liviu Dragnea a facut o declaratie bomba privind legile justitiei. Presedintele PSD a dat de inteles ca el ar dori ca presedintele sa ramana in procedura de numire a procurorilor-sefi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )