Libnet.ro
UNICEF

05:15

MAE, prima reactie despre transportul de ARMAMENT RUSESC BLOCAT PE DUNARE

B1 B1,
MAE, prima reactie despre transportul de ARMAMENT RUSESC BLOCAT PE DUNARE

Ministerul Afacerilor Externe a oferit prima reactie, dupa ce presa din Serbia a reclamat ca autoritatile romane ar fi confiscat, pe Dunare, un transport de armament rusesc, ce trebuia sa ajunga la. continuă pe B1

Romania ar fi confiscat un transport de armament rusesc, care trebuia sa ajunga in Serbia. Presa sarba sutine ca ar fi vorba despre 30 de tancuri si 30 de blindate

Autoritatile romane ar fi blocat un transport de armament rusesc, care ar fi trebuit sa ajunga in Serbia, pe Dunare. Presa sarba a denuntat incidentul si sustine ca tara lor urma sa primeasca 30 de.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Prima reactie a lui Eugen Neagoe: Nu veti scapa de mine, voi reveni mai puternic

Antrenorul Eugen Neagoe a fost externat, miercuri, din spital si a vorbit pentru prima data dupa episodul petrecut in timpul meciului Dinamo - Craiova din Liga 1.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )