Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu dupa sedinta PNL din Iasi: Nu e nicio problema, doar s-a incalcat legea

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu dupa sedinta PNL din Iasi: Nu e nicio problema, doar s-a incalcat legea

Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie, duminica, despre sedinta PNL Iasi in care participantii nu au purtat masti de protectie. Liderul PSD spune ca marea problema este credibilitatea Guvernului. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are grup dedicat combaterii traficului de persoane

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, afirma ca Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are un grup special dedicat combaterii traficului de persoane.

MARCEL CIOLACU: Tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenentei romanilor la valorile nationale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in care afirma ca tricolorul a fost dintotdeauna simbolul cel mai puternic al apartenentei romanilor la valorile nationale.

Marcel Ciolacu: El este liantul generatiilor care s-au sacrificat pentru libertatea Romaniei de azi

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Drapelului National pe o retea sociala. Trebuie sa pretuim si sa cinstim tricolorul, pentru ca este cea mai frumoasa reprezentare a sufletului nostru romanesc.

Un barbat din Iasi a venit la mare pe jos. Barbatul a ajuns dupa zece zile la Constanta si a slabit 9 kilograme

Barbatul din Iasi care a plecat in urma cu zece zile la mare, pe jos, fara sa manance ceva, a ajuns cu bine in Constanta. Barbatul a mers in ultima zi aproximativ 55 de kilometri. Omul a scris si o carte despre postul terapeutic, singura carte din tara care descrie cele 40 de zile de post.

Regulile de protectie contra Covid-19, sfidate la sedinta PNL Iasi. E greu sa ai masca la 40 de grade

La lucrarileComitetului Director Judetean al filialei Iasi a PNL au participat peste 100 de oameni. Nici restul regulilor de distantare sociala nu au fost respectate de membrii partidului aflat la guvernare.

Sedinta PNL in restaurant, cu 100 de participanti, fara masti si fara distantare

Peste 100 de liberali au incalcat masurile de distantare sociala, impuse de starea de alerta. Acesia au participat la o sedinta a PNL organizata astazi, in incinta unui restaurant de langa Iasi, situat pe malul lacului Aroneanu.

Bacalaureat 2020. Un profesor supraveghetor din Iasi, confirmat cu Covid-19

Stare de alerta la Iasi. Un focar de Covid-19 ar putea aparea in municipiu, dupa ce o profesoara care a facut parte din comisia de supraveghere la examenul de Bacalaureat 2020 de la Liceul Pedagogic Vasile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )