Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Carmen Dan, reactie in scandalul PAROLA de la Targoviste: O exagerare (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Carmen Dan, reactie in scandalul PAROLA de la Targoviste: O exagerare (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, in legatura cu scandalul PAROLA, de la Targoviste, ca este o exagerare. in mod intentionat s-a vehiculat ideea ca a fost blocat intregul. continuă pe B1

Carmen Dan, despre blocarea orasului Targoviste in timpul mitingului PSD: Este o exagerare!

Ministrul de Interne a declarat ca a fost exagerata afirmatia vehiculata in spatiul public potrivit careia s-ar fi blocat accesul in orasul Targoviste in urma mitingului PSD sustinut duminica.

Carmen Dan, replica dura pentru Klaus Iohannis in scandalul Topoloveni: Acuza fara sa aiba informatii! Este foarte grav

Ministrul Carmen Dan ii raspunde dur lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a spus ca incidentul de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost ridicatid e jandarmi, arata Romania lui.

Carmen Dan, prima reactie dupa scandalul Parola: S-a exagerat in mod intentionat, ideea ca a fost blocat intregul oras

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, sustineca este exagerataideea ca s-a blocat accesul in Targoviste din cauza mitingului PSD de duminica. Ministrul spune ca este vorba despre o.

Carmen Dan, despre parola de acces in Targoviste in ziua mitingului PSD: S-a exagerat in mod intentionat / Si pentru Iohannis se dispun astfel de masuri de restrictionare a zonei pe care o traverseaza

Carmen Dan sustine ca s-a exagerat in mod intentionat in ceea ce priveste impunerea unei parole pentru a intra in Targoviste in timpul mitingului PSD de duminica, ea spunand ca accesul a fost oprit doar pentru zona in care se desfasura manifestatia, iar parola a fost impusa de catre organizator. Ministrul de Interne l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a lansat declaratii fara a avea informatii reale si i-a reamintit ca si pentru dansul se dispun astfel de masuri de restrictionare a zonei pe care o traverseaza, tot de catre aceiasi comandanti din politie si jandarmerie care au responsabilitatea si obligatia sa vegheze si sa se asigure ca sunt respectate masurile de siguranta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2491 seconds )