Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Mediului, reactie virulenta: in ce limba vreti sa vorbim ca sa intelegeti? - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ministrul Mediului, reactie virulenta: in ce limba vreti sa vorbim ca sa intelegeti? - VIDEO

Ministrul Mediului a faut o criza de nervi la Bistrita. Gratiela Gavrilescu s-a suparat dupa ce i s-a spus ca sistemul de gestionare a deseurilor nu functioneaza, potrivit ziardebistrita. ro. Gratiela. continuă pe Antena3

Ministrul Mediului, reactie virulenta: in ce limba vreti sa vorbim ca sa intelegeti?

Ministrul Mediului a faut o criza de nervi la Bistrita. Gratiela Gavrilescu s-a suparat dupa ce i s-a spus ca sistemul de gestionare a deseurilor nu functioneaza, potrivit ziardebistrita. ro. Gratiela.

VIDEO Ministrul Mediului, iesire nervoasa la o conferinta de presa: In ce limba vreti sa vorbim ca sa intelegeti?

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a avut marti o iesire nervoasa la Bistrita Nasaud, unde a apostrofat un ziarist dupa care a parasit nervoasa conferinta de presa.

VIDEO Ministrul Mediul, iesire nervoasa la o conferinta de presa: In ce limba vreti sa vorbim ca sa intelegeti?

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a avut marti o iesire nervoasa la Bistrita Nasaud, unde a apostrofat un ziarist dupa care a parasit nervoasa conferinta de presa.

VIDEO Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu - foarte nervoasa la conferinta de presa de la Bistrita: in ce limba vreti sa vorbim ca sa intelegeti?

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a avut o iesire nervoasa la conferinta de presa organizata la Bistrita.

Ministrul Mediului: Gandim o taxa de poluare pentru masinile cu norma de poluare mica si emisii mari de bioxid de carbon / Ce criterii sunt avute in vedere: capacitatea cilindrica, norma de poluare si emisiile

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat marti ca se lucreaza la stabilirea unei taxe de poluare pentru masinile cu norma de poluare mica si emisii mari de bioxid de carbon, avand in vedere ca numarul inmatricularilor de astfel de autoturisme s-a dublat fata de anul trecut, potrivit Agerpres.

Ministrul Mediului: se lucreaza la o noua taxa de poluare

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat marti ca se lucreaza la stabilirea unei taxe de poluare pentru masinile cu norma de poluare mica si emisii mari de bioxid de carbon. Ea a remarcat ca numarul inmatricularilor de astfel de autoturisme.

Gratiela Gavrilescu si-a iesit din minti: Ministrul Mediului a inceput sa tipe la un jurnalist in timpul unei conferinte de presa (VIDEO)

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a avut o iesire isterica in timpul unei conferinte de presa organizata la Bistrita. Ea a inceput sa tipe la un jurnalist care-i repeta ca sistemul de.

VIDEO Cum s-a rastit ministrul Mediului la un jurnalist care i-a spus ca sistemul de colectare selectiva nu functioneaza. Ulterior, a parasit conferinta de presa

Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a avut o iesire isterica luni, 2 octombrie, cand a inceput sa tipe la un jurnalist care-i repeta ca sistemul de colectare selectiva de la Bistrita, pe care il dadea exemplu de bune practici la nivel national, nu functioneaza. Asta dupa ce minute bune i-a indemnat pe jurnalistii prezenti sa fie optimisti.

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, cere demiterea sefului Garzii de Mediu Cluj, unde ar fi cele mai grave probleme din Romania

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat luni, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca solicita demiterea sefului Garzii de Mediu din judet, Marius Trita, pentru faptul ca nu si-ar fi facut datoria in ceea ce priveste depozitul de deseuri de la Pata Rat.

Primaria Cluj-Napoca pune populatia in pericol. Ministrul Mediului SANCTIUNI drastice (VIDEO)

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, lanseaza un atac dur la adresa primarului orasului Cluj-Napoca, Emil Boc. Gavrilescu a declarat ca niciunul dintre cele sase depozite de deseuri din judet nu este.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )