Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mircea Badea, reactie ORIBILA dupa ce a cazut Guvernul

B1 B1,
Mircea Badea, reactie ORIBILA dupa ce a cazut Guvernul

Mircea Badea a avut si el o reactie scurta, dar oribila, dupa ce, joi, motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul condus de Viorica Dancila a cazut. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a. continuă pe B1

Mircea Badea, reactie FABULOASA dupa ce a intalnit-o pe femeia cu o avere de 1,2 miliarde de dolari

Mircea Badea a avut o reactie fabuloasa dupa interviul cu Anastasia, regina sprancenelor, sora ei si mama acestora. Vezi aceasta postare pe.

Mircea Badea, reactie dura inaintea motiunii de cenzura: Cantitatea de prostie din aceasta tara este insuportabila

Mircea Badea a avut o reactie foarte dura, chiar inainte de citirea motiunii de cenzura. Si-a sustinut luni seara, in direct, argumentele potrivit carora isi doreste ca Guvernul Dancila sa pice. La randul sau, premierul a sustinut luni ca se asteapta ca motiunea de cenzura sa nu treaca. Propunerea initiata de PNL va fi dezbatuta .

CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot! Revolutia este salbatica!

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie incredibila si si-a spus parerea in legatura cu faptul ca Guvernul Dancila a picat, pe 10 octombrie. CTP, reactie incredibila dupa caderea guvernului CTP a reactionat intr-o maniera similara si efervescenta ca intotdeauna. A comparat Guvernul condus de Viorica Dancila cu unul comunist. Mai mult, reactia sa incredibila .

Motiunea de cenzura. Mircea Badea face PRAF Guvernul Dancila: Vreau sa cada pentru ca e prost

Motiunea de cenzura va fi supusa votului joi, 10 octombrie. Mircea Badea a afirmat ca-si doreste sa pice Guvernul condus de Viorica Dancila.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Mircea Badea l-a facut PRAF pe Barna, dupa GAFA candidatului la prezidentiale

Mircea Badea a ras de Dan Barna, dupa ce candidatul la prezidentiale i-a cerut demisia Vioricai Dancila cu o zi inainte de votul de la motiunea de cenzura. Mircea Badea a zis despre Badea ca ramane fara .

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA mondena a anului!

Mircea Badea a reactionat in stilu-i caracteristic dupa ce Andreea Escaa afirmat ca romanii sunt dezamagiti de vremurile in care traim si ca nu mai au sperantele pe care le aveau dupa.

Tudor Chirila, dupa ce Guvernul Dancila a PICAT: PSD va plasa in carca noului guvern toata incompetenta sa. Asta pentru ca electoratul roman este in marea lui majoritate needucat si uita repede

Tudor Chirila afirma, joi, dupa caderea guvernului, ca este rezervat in privinta a aceea ce urmeaza sa se intample pe scena politica. A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea.

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Cristian Tudor Popescu, reactie incredibila dupa caderea guvernului: Ceausismul a cazut la vot!

Cristian Tudor Popescu a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca prin votul de la motiune urmasul guvernului ceausist, guvernul Dancila, a fost daramat in mod democratic. Ceausismul a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )