Libnet.ro
UNICEF

15:15

NELU TATARU: Daca nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atat din functia de director general, cat si din Consiliul de Administratie a domnului Adrian Ionel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU: Daca nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atat din functia de director general, cat si din Consiliul de Administratie a domnului Adrian Ionel

Reactie la varful ministerului Sanatatii dupa punerea dub acuzare a sefului UNIFARM. Ministrul Nelu Tataru a spus ca va cere demiterea lui Adrian Ionel, acuzat ca ar fi luat mita, daca Consiliul de Administratie al companiei nu va veni cu o solutie de inlocuire a acestuia din functie, anunta Digi24. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru: Daca nu se ia o decizie, voi solicita demiterea lui Adrian Ionel

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat marti ca, in cazul in care nu se va lua o decizie in urm.

Tataru: Voi solicita demiterea lui Adrian Ionel daca Consiliul de Administratie al Unifarm nu ia o decizie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca, in cazul in care nu se va lua o decizie in urma intrunirii Consiliului de Administratie al Unifarm, va solicita demiterea lui Adrian Ionel atat din functia de director general al companiei, cat si din CA al companiei de stat.

Nelu Tataru: Daca lasam numai pe seama medicilor si nu respectam regulile, se poate ajunge la dublarea cazurilor active de coronavirus si fortarea sistemului sanitar (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a indemnat din nou populatia, intr-o interventie pentru B1 TV, sa respecte regulile impuse de autoritati cu scopul de a preveni raspandirea coronavirusului. Acesta a.

Nelu Tataru sustine ca va cere demiterea lui Adrian Ionel de la conducerea Unifarm daca decizia nu va fi luata de Consiliul de Administratie al companiei

UPDATE, 23 iunie, ora 21. 00: Ministrul Sanatatii a declarat ca daca nu se va lua nicio decizie la intrunirea Consiliului de Administratie al Unifarm, atunci el va solicita demiterea lui Adrian Ionel atat din fun.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Daca nu respectam regulile, vom avea o transmitere comunitara accentuata, care va atrage noi restrictii pentru anumite focare (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a subliniat ca transmiterea comunitara de COVID-19 este in crestere in Romania si ca daca situatia se mentine la fel, va fi nevoie de anumite restrictii pentru.

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni seara ca persoanele infectate cu Covid-19 vor petrece mai putin timp internate in spital, daca nu au simptome. Potrivit ministrului Tataru, persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar usor simptomatice, vor sta internate in spital doar zece zile, fiind trimise apoi in izolare la domiciliu, sub supravegherea doctorului de familie.

Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata in ultimele 10 zile, dar putem gestiona acest lucru

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, luni, 22 iunie, ca in aceste zile asistam la o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, avand o transmitere comunitara accentuata. Tataru anunta ca, daca evolutia va fi nefavorabila, autoritatile se gandesc sa impuna unele restrictii in anumite zone, acolo unde se observa o transmitere comunitara accentuata.

NELU TATARU: in acest moment nu luam in considerare o carantinare a judetelor, vom studia fiecare caz in parte

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul nu ia in considerare la acest moment masura carantinarii unor judete, dupa ce in presa au aparut speculatii ca judetul Brasov ar putea fi pus din nou in carantina dupa ce numarul cazurilor a crescut semnificativ, conform G4media. ro.

NELU TATARU: Vom semna un ordin de ministru in care toti pacientii asimptomatici sau usor simptomatici vor fi internati 10 zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pacientii infectati cu coronavirus, dar care nu au simptome sau au simptome usoare, vor beneficia de o internare de doar zece zile, apoi vor sta izolati acasa timp de 14 zile, sub supravegherea medicului de familie.

NELU TATARU: Vom avea o dublare sau triplare a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, trage un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )