Libnet.ro
UNICEF

10:00

Noul atac chimic din Siria: moderatie sau reactie ferma?

Adevărul Adevărul,
Noul atac chimic din Siria: moderatie sau reactie ferma?

Zilele trecute, opinia publica internationala a fost puternic impresionata de un nou atac chimic in Siria. in orasul Duma, unul din putinele locuri ce mai erau controlate de oponentii regimului Assad, a fost aruncat din elicopter un butoi cu gaze toxice. in urma acestui atac au murit peste 70 de persoane, iar cateva sute au fost afectate. continuă pe Adevărul

Lavrov, despre ultimul atac chimic din Siria: O inscenare cu implicarea serviciilor secrete ale unui stat aflat in prima linie a campaniei rusofobe

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a adus acuze dure in cazul presupusului atac chimic din Douma, in Ghouta de Est Siria), afirmand ca are dovezi despre implicarea serviciilor secrete ale unui stat aflat in prima linie a campaniei rusofobe.

Rusia: Marea Britanie a inscenat atacul chimic din Siria

Rusia a acuzat Marea Britanie ca a inscenat atacul chimic din Siria. De asemenea, armata rusa a precizat ca detine dovezi ca Marea Britanie a participat direct la inscenarea atacului chimic, i.

SUA si Rusia nu ajung la un acord privind raspunsul la atacul chimic din Siria

Rusia si aliatii occidentali nu au reusit sa ajunga la un compromis privind un raspuns international la atacul chimic din Siria in cadrul Consiliului de Securitate al ONU, informeaza The Guardian.

OMS solicita acces in zona in care a avut loc atacul chimic din Siria

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) cere acces in regiunea Douma din Siria in care a avut un atac chimic, sustinand ca are informatii conform carora sute de persoane au fost afectate, transmite BBC.

RAZBOI TOTAL! DONALD TRUMP va raspunde atacului chimic din SIRIA in maximum 48 de ore: Nimic nu este exclus

Raspunsul Statelor Unite la atacul cu arme chimice din Siria va fi decis in urmatoarele 24-48 de ore, a declarat presedintele american Donald Trump, potrivit site-ului televiziunii CNBC. Condamnam atacul odios.

Rusia ii acuza pe englezi ca au inscenat atacul chimic din Siria: Avem dovezi

Londra este tinta unor acuzatii dure din partea Moscovei, care sustine ca britanicii au inscenat atacul din Douma cu ajutorul castilor albe. Armata rusa a anuntat vineri ca dispune de dovezi privind.

Rusia acuza Castile Albe ca au regizat atacul chimic din Siria si anunta ca va desfasura politisti militari in orasul rebel

Presupusul atac chimic vizand rebeli sirieni la Duma a fost regizat in fata camerelor de luat imagini de catre Castile Albe, o organizatie de salvatori sirieni din zona rebela, care a denuntat prima acest atac, a acuzat miercuri armata rusa, care a anuntat ca va desfasura, de joi, forte ale politiei sale militare in orasul rebel, transmite News. ro.

Cum se simte un atac chimic. Marturia cutremuratoare a unei familii. Cand am deschis usa casei majoritatea erau paralizati la podea

O familie de sirieni din Ghouta isi aminteste momentele de groaza traite in timpul atacului chimic din zona, in 2013. A fost terifiant, nu am mai vazut niciodata asa ceva. Am pierdut 23 de membri din.

Rusia face un pas inapoi. Navele militare ruse au parasit o baza din Siria de teama unui atac al Statelor Unite

Navele militare ruse au parasit baza Tartus din Siria de teama unui atac al Statelor Unite, afirma Vladimir Samanov, presedintele Comisiei pentru Aparare din Duma de Stat, Camera inferioara a Parlamentului.

Romania se implica in conflictul din Siria. Declaratiile de ULTIM MOMENT ale ministrului Teodor Melescanu

Romania reactioneaza in conflictul mondial declansat in urma utilizarii armelor chimice din Siria. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, condamna utilizarea armelor chimice si sustine investigatiile in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )