Libnet.ro
UNICEF

22:00

Paleologu, reactie spumoasa dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Eroare de casting

Antena3 Antena3,
Paleologu, reactie spumoasa dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Eroare de casting

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, sustine ca intelege dezamagirea simpatizantilorUSR, dupa ce au aflat despre trecutul cu probleme al liderului lor, Dan Barna, si ii. continuă pe Antena3

VIDEO Explicatiile lui Barna pentru USR-isti dupa ancheta Rise Project: Cumva ne-au zis si ei la interviu ca este o ancheta pornita la pont Eu il vad intr-o logica de atac de campanie

Dan Barna a intrat in videoconferinta cu USR-istii dupa ancheta Rise Project, sustinand ca jurnalistii i-au spus cumva in interviu ca 1este o ancheta pornita la pont. intrebat de unul dintre colegi cine crede ca se afla in spate, Barna a spus ca a crezut ca oponentii sai din campania electorala, dar i s-a spus ca nu. Chiar nu stiu. Eu il vad intr-o logica de atac de campanie, a precizat liderul USR.

Theodor Paleologu, dupa ancheta Rise Project despre Dan Barna: Nu voi rasuci cutitul in rana, dar desemnarea sa drept prezidentiabil USR-PLUS a fost o eroare de casting

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, a numit din nou drept eroare de casting decizia USR-PLUS de a-l sustine pe Dan Barna, sugerand ca, desi formatiunile sunt.

Dan Barna neaga ancheta Rise Project si arunca sageti catre Presedintele Iohannis

In reactia dupa publicarea anchetei Rise Project despre afacerile pe care le-a derulat in trecut, li.

Barna, dupa acuzele Rise Project: E ca si cum ne-am supara pe Hagi ca n-a inscris de fiecare data

Dan Barna reactioneaza dupa articolul Rise Project privind perioada sa de antreprenoriat in domeniul fondurilor europene. E ca si cum ne-am supara pe Hagi ca n-a inscris de fiecare data. Lucrurile sunt foarte clare, am fost deschis, nu am nimic de ascuns, a declarat liderul USR. Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie Rise Project.

Partenerul lui Dan Barna, dupa investigatia Rise Project: Am primit cu o seara inainte un mail cu intrebari de la ei cu deadline-ul in aceeasi seara in unele cazuri chiar am venit cu bani de acasa

Prezentat de Rise Project ca asociatul antreprenorului Dan Barnain proiectele cu finantare europeana, Dragos Jaliu a scris pe Facebook ca, desi investigatia jurnalistilor a durat doua luni, a fost contactat pe mail de acestia abia cu o seara inainte de publicarea articolului. Jaliu se apara spunand ca in ceea ce priveste eterna acuzatie de a lucra cu statul relatia cu statul este esentiala cand obiectul muncii este finantarea, subliniind ca el a venit si cu bani de acasa pentru a pune pe roate proiectele.

Reactia lui Barna, dupa ce Rise Project a anuntat ca publica Adevarul despre Dan Barna

Candidatul la presedintie al USR - PLUS Dan Barna precizeaza, dupa ce Rise Project a anuntat ca publca Adevarul despre Dan Barna, ca acestia au investigat proiecte pe care le-a desfasurat in perioada anterioara intrarii in politica. si care nu au rezistat, el spunand ca a contribuit la reusita a zeci de proiecte si ca a ajutat autoritati publice si ONG-uri sa acceseze fonduri.

Reactia lui Barna in urma investigatiei Rise Project: E ca si cum ne-am supara pe Hagi ca n-a inscris de fiecare data. Perspectiva este extrasa din context

Presedintele USR Dan Barna a venit cu o reactie publica dupa ce site-ul de investigatii Rise Project a publicat un material in care il compara pe acesta din urma cu fostul lider PSD Liviu Dragnea si spune despre partidul sau ca este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese. De cealalta parte, Barna a afirmat intr-un raspuns pentru Mediafax ca nu are nimic de ascuns si ca materialul prezinta o perspectiva scoasa din context.

SONDAJ Credeti ca dezvaluirile Rise Project vor afecta candidatura lui Dan Barna la prezidentiale?

Rise Project a publicat, marti, o ancheta in care sustine ca Dan Barna ar fi supervizat fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

inregistrari secrete cu Dan Barna, dupa ancheta celor de la Rise Project

Prezidentiabilul USR, Dan Barna, a convocat aseara o sedinta telefonica de urgenta cu o parte din liderii formatiunii, dupa aparitia anchetei celor de la Rise Project legat de afacerile cu fonduri europene.

Barna, despre investigatia Rise Project: Au folosit niste pietricele, niste boabe de neghina, total neprofesionist. Publicam noi toata discutia

USR a facut publica, miercuri seara, o inregistrare cu Dan Barna dialogand cu colegii de partid, pe teme precum sustinerea Guvernului PNL, dar si investigatia Rise Project. Imaginile au devenit publice dupa ce fragmente audio ale discutiei au fost prezentate de Rise Project.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )