Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prima reactie din PSD dupa demisia ministrului de Interne. Buzatu: Nu trebuia sa demisioneze. Probabil ca nu a mai rezistat

Hotnews Hotnews,
 Prima reactie din PSD dupa demisia ministrului de Interne. Buzatu: Nu trebuia sa demisioneze. Probabil ca nu a mai rezistat

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, considera ca Nicolae Moga nu trebuia sa demisioneze de la sefia Ministerului de Interne, comentand ca probabil nu a mai rezistat. continuă pe Hotnews

Prima reactie din PSD dupa demisia ministrului Moga: Un om presat, un om culpabilizat. Nu trebuia sa plece

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat, marti, dupa demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, ca probabil nu a mai rezistat presiunii facute in cazul Caracal. Buzatu afirma ca Moga nu trebuia.

Reactia lui Alex Cumpanasu, dupa demisia ministrului de Interne. incerc sa ma calmez. Mi-a spus ca vine la minister!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macenasu, a vorbit cu Nicolae Moga, cu doar cateva minute inainte ca acesta sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne. Cumpanasu a povestit cum a decurs dialogul dintre ei si ce i-a spus Moga cu privire la ancheta din cazul de la Caracal. Alexandru Cumpanasu si Nicolae Moga, intalnire .

Traian Basescu, dupa demisia ministrului Moga: Daca PSD nu isi asuma costul curatarii de incompetenta a MAI, atunci isi asuma costul dramei de la Caracal

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, marti, dupa demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, afirmand ca in spatele plecarii acestuia dupa doar sase zile se ascunde o reforma care nu mai poate.

Liviu Avram, despre demisia ministrului de Interne: O decizie de opereta. Decontul masiv la PSD se datoreaza lui Carmen Dan

Jurnalistul Liviu Avram vorbit la Adevarul Live despre demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, la sase zile dupa ce a fost numit in functie. Acesta a explicat ca demisia lui Moga a fost una de opereta si ca adevarata responsabilitate de la MAI o poarta Carmen Dan si Liviu Dragnea.

USR cere demisia ministrului Nicolae Moga, in urma tragediei de la Caracal

Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, considerand ca acesta nu.

Eliminare fulger la Puterea Dragostei. Prima reactie a concurentilor

Un concurent a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Aceasta decizie a publicului a adus dupa ea o dorinta a altui concurent sa paraseasca de buna voie competitia. Despre cine este vorba? Concurent eliminat de la Puterea Dragostei. Reactia celorlalti a uimit pe toata lumea Este vorba despre Bogdan Mocanu. Se pare ca primul castigator .

Reactia lui Dancila dupa demisia sefului STS: E nepermis sa ne vorbeasca de imagine Voi convoca sesiune extraordinara pentru modificarea legislatiei

La scurt timp dupa demisia sefului STS, Viorica Dancila reactioneaza pe Facebook acuzandu-l de aroganta si comenteaza ca s-ar fi asteptat ca presedintele Klaus Iohannis ca nu l-a demis. De asemenea, premierul il acuza si pe Dan Barna de iesire heirupista si anunta ca ea insasi va solicita convocarea in sesiune extraordinara a Parlamentului.

SONDAJ Cine trebuie sa plece din functie, dupa esecurile in lant de la Caracal?

Cazul de la Caracal a dus deja la o serie de demisii sau demiteri la nivel inalt, pe masura ce opinia publica a ripostat in fata reactiilor dezastruoase ale autoritatilor. Seful Politiei Romane a fost printre primii demisi, seful STS - ultimul demisionar anuntat. Sunt aceste plecari suficiente? Cine trebuie sa plece din functie, dupa esecurile in lant?Participa la sondajul HotNews. ro.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa demisia directorului STS

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca din functia de director al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, informeaza Administratia Prezidentiala. in cadrul.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia sefului STS: Presedintele ar fi trebuit sa il demita

Premierul Viorica Dancila a salutat demisia sefului STS, Ionel-Sorinel Vasilca, subliniind ca si-ar fi dorit sa nu vada atata aroganta din partea acestuia. Salut demisia sefului STS, pe care,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )