Libnet.ro
UNICEF

06:45

Prima reactie din PSD dupa inregistrarile cu Tutuianu: Sunt inmarmurit

Adevărul Adevărul,
Prima reactie din PSD dupa inregistrarile cu Tutuianu: Sunt inmarmurit

Secretarul general-adjunct, Codrin Stefanescu este primul PSD-ist care a reactionat dupa aparitia inregistrarilor in care Adrian Tutuianu, vicepresedinte al PSD si al Senatului, ii jignea pe unii colegi si vorbea despre cat de jos a ajuns partidul. continuă pe Adevărul

Prima reactie a PSD dupa inchiderea urnelor: 4 milioane de romani au iesit astazi sa voteze. 4 milioane este gigant (VIDEO)

Codrin Stefanescu este primul social-democrat care a reactionat, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care, potrivit datelor partiale, referendumul pentru redefinirea familiei are sanse mari sa nu.

Prima reactie din Guvern, dupa criticile dure ale Corinei Cretu. Rovana Plumb: O sa o ntreb de unde au aparut acele nemultumiri

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca afirmatiile comisarului european Corina Cretu la adresa Guvernului le interpreteaza intr-un registru politic, subliniind ca relatia dintre ministerul pe care il conduce si Bruxelles este corecta, de sprijin.

Prima reactie a Deliei dupa ce a aflat ca sora ei este din nou insarcinata

Vestea ca va deveni mama pentru a doua oara a bucurat-o foarte tare pe Oana Matache, dar la fel de entuziasmati au fost si ceilalti membri ai familiei. Delia are o relatie apropiata cu sora ei si a marturisit c?.

Danut Andrusca reactie dupa inregistrarile cu Adrian Tutuianu: Totul are o limita. Astept sa ma lamuresc inainte de a-l da in judecata

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a avut o prima reactie dupa jignirile colegului sau din PSD, Adrian Tutuianu. Astept ca dl Tutuianu sa explice intregul context in care au fost facute.

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa esecul referendumului: Voi lua cuvantul in cadrul CEx. Poporul are intotdeauna dreptate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat marti ca isi va spune parerea despre rezultatul referendumului pentru familie in cadrul Comitetului Executiv National al PSD. Vom realiza o analiza.

Reactia ministrului Andrusca, dupa ce Tutuianu l-a facut prost: Astept sa ma lamuresc inainte de a-l da in judecata

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a reactionat dupa ce o inregistrare aparuta public colegul sau din PSD, Adrian Tutuianu, il numeste atat de prost, incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand.

Prima reactie a lui Dragnea dupa referendum: Vrea eliminarea cvorumului din procesul de vot

Dupa 2 zile, Liviu Dragnea a comentat, miercuri, rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, care nu a fost validat din cauza prezentei scazute la vot. Dragnea a facut aluzie si la eliminarea cvorumului la referendumuri,.

S-a trezit din coma dupa o saptamana si a constatat ca a ramas fara un picior. Dar apoi s-a intamplat un miracol

S-a trezit din coma dupa o saptamana si a constatat ca nu mai are un picior. insa nu se astepta nicio clipa ca in viata ei sa urmeze un adevarat miracol. Monique Murphy, o tanara de 24 de ani din.

nregistrare controversata Romnia TV cu Tutuianu criticnd PSD: Un partid de maimute; calitatea Guvernului este o tragedie sau ministrul Andrusca e att de prost.... Tutuianu: Sunt pasaje scoase din context

O inregistrate a fost publicata, marti, de Romania Tv, in care Adrian Tutuianu spune ca PSD e un partid de maimute, deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea sa o propuna premier pe Sevil Shhaideh. in replica senatorul PSD a spus, la acelasi post de televiziune, ca afirmatiile au fost scoase din context, potrivit Mediafax. Tutuianu despre ministrul Economiei, Danut Andrusca conform inregistrarii Romania TV): este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el, iar singura legatura a acestuia cu economia este faptul ca a avut o vulcanizare. Mediafax)Tutuianu: Iohannis il bate pe Dragnea de-l zvanta.

nregistrare controversata Romnia TV cu Tutuianu criticnd PSD: Un partid de maimute sau calitatea Guvernului este o tragedie. Tutuianu: Sunt pasaje scoase din context

O inregistrate a fost publicata, marti, de Romania Tv, in care Adrian Tutuianu spune ca PSD e un partid de maimute, deoarece a acceptat ca Liviu Dragnea sa o propuna premier pe Sevil Shhaideh. in replica senatorul PSD a spus, la acelasi post de televiziune, ca afirmatiile au fost scoase din context, potrivit Mediafax. Tutuianu despre ministrul Economiei, Danut Andrusca conform inregistrarii Romania TV): este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el, iar singura legatura a acestuia cu economia este faptul ca a avut o vulcanizare. Mediafax).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )