Libnet.ro
UNICEF

13:00

Prima reactie a MAE, dupa accidentul de autocar din Italia: Actiuni in regim de URGENTA

B1 B1,
Prima reactie a MAE, dupa accidentul de autocar din Italia: Actiuni in regim de URGENTA

Consulatul General al Romaniei la Bologna urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 22 mai, in regiunea italiana Toscana, transmite Ministerul Afacerilor Externe, potrivit. continuă pe B1

Prima reactie a lui Radu Mazare, dupa ce a ajuns in Romania: Sunt mandru de tot ce am facut in viata!

La nici 24 de ore de cand a pus piciorul pe pamant romanesc, Radu Mazare a transmis primul mesaj, prin intermediul unui comunicat de presa. Aducerea lui Radu Mazare in tara a fost facuta pe repede-inainte, dar fostul primar al Constantei nu prea s-a lasat fotografiat sau filmat. Politistii l-au escortat rapid de la aeroport [] .

Carmen Dan, prima reactie dupa scandalul Parola: S-a exagerat in mod intentionat, ideea ca a fost blocat intregul oras

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, sustineca este exagerataideea ca s-a blocat accesul in Targoviste din cauza mitingului PSD de duminica. Ministrul spune ca este vorba despre o.

UDMR anunta ca nu mai sustine Guvernul. Prima reactie din PSD

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat joi, pentru stiripesurse. ro, intrebat cum comenteaza decizia UDMR de a suspenda protocolul parlamentar cu PSD din cauza incidentelor de la cimitirului din.

Liviu Plesoianu, reactie dura dupa ce Tariceanu a spus ca suspendarea lui Iohannis nu mai este de actualitate

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dupa declaratiile liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care a spus ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis nu mai e de actualitate. Iohannis. Piatra pe.

Un roman din Italia a sunat la politie pentru ca-l batea soacra. Ce a urmat

Un roman din Bologna a sunat la politie sa reclame ca este batut de soacra lui. Sositi la fata locului, carabinierii au constatat ca barbatul ii astepta in fata locuintei. Pentru ca nu l-au putut.

PMP ii cere demisia lui Dan dupa ce protestatarii din Topoloveni au fost ridicati de jandarmi (VIDEO)

PMP ii cere demisia ministrului Carmen Dan dupa ce protestatarii din Topoloveni au fost ridicati de jandarmi. impreuna cu alte 41 de grupuri civice, liderii Partidului Miscarea Populara sustin ca ministrul.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )